Наталя Могилевська в ошатному образі похвалилася новою фігурою, але зайві кілограми видно навіть з-під сукні

Українська співачка Наталя Могилевська розпочала активну боротьбу з зайвими кілограмами, про що детально розповідає у своїх соціальних мережах.

Українська артистка Наталя Могилевська похвалилася результатами свого схуднення у себе в Instagram. Співачка опублікувала нові фотографії, на яких вона позує в чорно-білій сукні з срібним оздобленням.

“Ну що, схудла?”, – запитала Могилевська у своїх прихильників.

Фото з Instagram Наталі Могилевської
Фото з Instagram Наталі Могилевської

Артистка розпочала боротьбу з зайвими кілограмами декілька місяців тому. За її словами, вона наважилася на цей крок, оскільки банально перестала собі подобатися в улюбленому одязі, а деякий став відверто малий на неї. Тепер діва естради ділиться цінними порадами зі своїми прихильницями в соціальних мережах.

За словами Могилевської, неможливо схуднути, якщо просто не доїдати. Боротьбу з зайвою вагою вона розпочала з активної роботи над собою: організувала правильний раціон разом із дієтологом та збільшила кількість руху в день.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Як розповідає співачка, вона їсть 4-5 разів на день, завжди в сумочці носить перекуси. Її основний принцип харчування – вуглеводи та овочі з фруктами в першій половині дня, білки та трохи овочів – у другій. Могилевська закликає усіх жінок не насилувати себе та не знущатися над собою в плані харчування. Все потрібно робити максимально збалансовано.

Тим не менш, не всі прихильники помітили результати Наталі. Під своєю публікацією вона отримала двоякі коментарі від підписників:

  • “Виглядає об’ємно. Можливо, просто наряд такий”;
  • “Справжня українська красуня”;
  • “Дуже гарна жінка”;
  • “Не знаю, я не помітила великої різниці”.

Схожі статті