Віктор Павлік не піклувався про трьох старших спадкоємців: вся батьківська любов дістанеться молодшому

Молода дружина Віктора Павліка розповіла пол чоловіка дещо, чому він не буде радий.

Три місяці тому відома українська пара Віктор Павлік та Катя Репяхова стали батьками. У народного артиста України з’явився четвертий нащадок, а молода концертна директорка дала життя первістку. Хлопчика назвали Михайлом. Своїм материнством та зірковими буднями дівчина ділиться у мікроблогу, адже намагається заробляти ще й за допомогою соціальних мереж.

Віктор Павлік вперше турбується про дитину

Нещодавно на особистій сторінці Каті Репяхової в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона розповіла аудиторії, як саме вони з чоловіком розподіляють обов’язки між собою. Так, з’ясувалося, що Віктор Франкович — зразковий татусь, який не боїться взяти на себе турботу про малюка та домашні справи.

При цьому дівчина необачливо зазначила, що раніше Віктор Франкович не глядів за дитиною, що дивно читати, зважаючи на його великий досвід батьківства.

До речі, фотографія, яку супроводив текст Каті виявилася неймовірною. Концертна директорка обрала для фотосесії романтичну літню сукню. Віктор Павлік приміряв світлу сорочку та штани. Малий Михайло постав у жовтих штанах та білій кофтинці з анімалістичним принтом. Додамо, що малюк позував спиною до камери, адже батьки ще не планують показувати його обличчя.

Нагадуємо, що Катя та Віктор Франкович одружилися минулого року після смерті сина виконавця. Через це весілля зіркова пара не гуляла. Зараз Катя активно займається плануванням торжества, яке відклалося через бурхливі події в особистому житті подружжя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.