Знайшовся позашлюбний брат Насті Каменських: вирішив урвати крихту слави родички та показав себе Україні

Звідки з'явився таємничий брат Насті Каменських? Всі деталі у статті.

Відома українська співачка Наталія Могилевська продовжує свої гастролі Україною. Нещодавно вона відвідала Харків, де на неї чекав лімузин з ліжком, у якому вона може поспати, та все відповідно райдеру артистки. Зірка дуже любить це місто, і не приховує свого захоплення.

Знайшовся брат Насті Каменських

Під час поїздки артистку та її водія зупинили служителі закону через підвищення швидкості. Поки ДПС бесідували з шофером Наталія Могилевська показала чоловіка, який представився рідним братом Насті Каменських. Він стверджував, що народився поза шлюбом.

Скріншоти сторінки Наталії Могилевської

Кадри з чоловіком були опубліковані на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram. Так як співачка має добре почуття гумору, вона відмітила Настю Каменських та запитала в неї, чи впізнає вона свого брата. Жартівник не припиняв посміхатися та дивитися у камеру зірки.

До речі, під час розмови він явно був затриманий працівниками служби ДПС. Але хороший настрій через зустріч зі знаменитістю вже ніхто не міг зіпсувати.

Нагадуємо, що Настя Каменських — єдина донька у родині. Дівчинка з малих років отримала найкращу освіту у європейських країнах. Зокрема, довгий час навчалася у Італії, завдяки цьому чому добре володіє цією мовою. Зараз вона проживає разом з чоловіком Олексієм Потапенко та мамою Лідою, адже після втрати свого батька родина ледь прийшла до тями, і разом їм набагато легше. Також поруч з Настею Каменських завжди знаходиться її краща подруга Анна Андрійчук (колишня дружина Олексія Завгороднього).

Схожі статті