Філіп Кіркоров придбав нащадкам двоповерховий пентхаус вартістю понад мільярд: залишає дітям шалені статки

Філіп Кіркоров вразив своїм придбанням навіть заможних пошановувальників його творчості.

Шанувальники творчості російського поп-короля Філіпа Кіркорова не з чуток знають, що він полюбляє розкіш. Виконавець обирає найдорожчі автомобілі, найелітнішу нерухомість та вже займається благополуччям своїх нащадків, які отримають нескінченні багатства після його кончини.

Придбання Філіпа Кіркорова у мільярд

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

За інформацією від інсайдерів  Філіп Кіркоров придбав для Алли-Вікторії і Мартіна квартиру на два поверхи площею 537 квадратних метрів в серці столиці. Видання повідомляє, що апартаменти куплені за мільярд рублів у екс-глави Киргизстану Аскара Акаєва.

Інсайдери повідомляють, що співак насправді придбав квартиру в Філіпповському провулку для своїх дітей. Що цікаво, на одному поверсі розташована і квартира Примадонни – Алли Пугачової. Так що колишнє подружжя стали сусідами. Пугачова заїхала в цю квартиру після розлучення з Кіркоровим. Апартаменти їй були подаровані колишнім цивільним чоловіком її доньки Христини Орбакайте Русланом Байсаровим. З чуток, в квартирі зроблений розкішний ремонт.

Діти Філіпа Кіркорова
Діти Філіпа Кіркорова

Варто відмітити, що багато зірок вітчизняного та закордонного  шоу-бізнесу скаржаться, що їхні доходи з пандемією різко впали. На тлі цього король поп-музики робить розкішні придбання.

До речі, поки співак був відсутній в Москві, спадкоємці співака пішли в школу. Мартін відправився в 3 клас, а Алла-Вікторія – в 4 клас. Король естради зізнається: діти його радують, ростуть розумними, добрими і тягнуться до знань. Зараз артист як ніколи займається розвитком їхніх творчих здібностей. Так, Алла-Вікторія спробувала себе і в танцях, і гімнастиці і розвиває акторські навички. З таким батьком не гріх мітити у шоу-бізнес.

Схожі статті