У внука Алли Пугачової діагностували пухлину: “Доведеться вирізати жовчний міхур”

У внука Алли Пугачової Микити Преснякова діагностували холестеринові поліпи в жовчному міхурі.

Микита Пресняков — син Крістіни Орбакайте та Володимира Преснякова і найстарший син Алли Пугачової. Зараз хлопцеві 30 років і він намагається йти стопами своїх зіркових родичів — записує пісні та пробує себе в кіно.

Микита Пресняков з дружиною
Микита Пресняков з дружиною

Микита вже навіть встиг зібрати свою власну армію фанатів, яка слідкує за творчістю молодика. Саме прихильників останній часов занепокоїв зовнішній вигляд хлопця — він дуже схуд.

Одна з підписниць у соціальних мережах не стрималася та запитала, що вплинуло на таку різку втрату ваги. На що Пресняков молодший несподівано зізнався, що має проблеми зі здоров’ям.

Юний артист розповів, що рідко зважав на своє здоров’я — ігнорував огляди в лікарів, неправильно харчувався. Таке халатно ставлення до власного організму привело до того, що в нього знайти холестеринові поліпи в жовчному міхурі.

Микита Пресняков у програмі “Судьба человека”

За словами Микити найбільше його підвів режим харчування — на сніданок він харчувався важкою їжею, потім цілий день нічого не їв взагалі, а на вечерю знову переїдав.

Медики посадили Преснякова-молодшого на сувору дієту, інакше доведеться вміщуватимя хірургічно. Микита має намір виконувати усі поради лікарів, адже пермпектива операції з видалення хворого органу його лякає. За словами співака, хворобу неможливо вилікувати, але у нього є всі шанси пригальмувати її перебіг.

Відтепер він пообіцяв набагато ретельніше піклуватися про свій здоров’я та закликає своїх прихильників не ігнорувати регулярні огляди в лікарів.

Схожі статті