Як виглядає чоловік мами Вірки Сердючки: чому не склалося кохання з Андрієм Данилком

Інна Білоконь довгі роки грала роль Вірки Сердючки. Прихильники дуету підозрювали, що між нею та Андрієм Данилко був роман, однак кохання не вийшло.

Дует Вірки Сердючки та її мами підкорив не лише україномовного та російського мовного слухача, а й усю Європу. У 2007 році Сердючку представляла Україну на пісенному конкурсі “Євробачення”. Й до сих пір її виступ вважається одним з найяскравіших за всю історію творчого змагання, а Вірку — найпопулярнішою його учасницею.

Вірка Сердючка на Євробаченні 2007
Вірка Сердючка на Євробаченні 2007

Інна Білоконь стала яскравим доповненням до Андрія Данилка у творчому тандемі. Разом вони виступали, грали в мюзиклах і навіть знімалися в окремому серіалі про них.

Інна та Андрій познайомилися наприкінці 80-х. Вони навчалися в одному профтехучилищі та займалися студентською самодіяльністю — саме творчість звела їх у дует.

Інна на п’ять років старша за Андрія, тому підтримувала свого друга у всіх творчих починаннях і ставилася до нього як до молодшого брата. З перших днів вона брала активну участь у “Театрі пародій Андрія Данилка”, саме там і народився образ Мами Вірки Сердючки.

Андрій Данилко та Інна Білоконь поза образами
Андрій Данилко та Інна Білоконь поза образами

Про романтичні стосунки під Інною та Андрієм ніколи не йшлося. Можливо, саме тому що вони пройшли розпочинали цей непростий творчий шлях разом і встигли стати родиною.

В самої ж Білоконь в особистому житті все склалося вельми добре. Вона одружена та має доньку. Разом з родиною актриса проживає в особистому маєтку в рідній Полтаві.

Інна Білоконь з чоловіком
Інна Білоконь з чоловіком

Разом з чоловіком Інна розводить собак рідкісних порід: хаскі, вівчарки та інші. За її словами, вона обожнює Полтаву й не збирається її міняти на інше місто.

Схожі статті