Ксенія Мішина розповіла всю правду про стосунки з Олександром Еллертом: “Пробуємо відновити наші стосунки”

Ксенія Мішина завітала на шоу "Як вийти заміж" і розповіла, що відбувається між нею та колишнім Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт повідомили про розрив в середині літа. Новина, хоча і була сумною для фанатів пари, але ніяк не шокуючую. Адже в мережі вже ходили чутки про складні стосунки між екс-холостячкою та гумористом. 17 вересня на екранах стартував 2-й сезон романтичного реаліті-шоу з Златою Огнієвич. Ксенія Мішина завітала на пост-шоу “Як вийти заміж” і пояснила, в яких стосунках зараз з Олександром Еллерт.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт намагаються возз’єднатися

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

У студії пост-шоу Мішина зізналася, що вони з Еллертом переживають кризу, проте намагаються відновити відносини. Втім прогнозувати майбутнє актриса не поспішає.

“Зараз у нас складний період. Криза – це шанс на розвиток. Ми спілкуємося і пробуємо відновити наші відносини. Що буде далі, я поки не знаю, – сказала Мішина.

Нагадаємо, що саме Ксенія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram пост, в якому сказала, що вони більше не пара. Вона також уточнила, що розставання відбулося несподівано, але назавжди.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Через деякий час Олександр схвалював користувачів ще одним вчинком: він привітав кохану з річницею та подарував їй величезний букет. Як виявилося пізніше, букет був не єдиний. Чоловік буквально засипає екс-обраницю трояндами. При цьому молоді люди намагалися уникати будь-яких пояснень щодо їхніх взаємин та зберігали таємничу атмосферу навколо їхніх стосунків. Також фанати підозрюють, що на відпочинок Ксенія літала разом з Олександром. Цю версію підживлює неактивність чоловіка у соціальних мережах на період відпустки Ксенії.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.