Тарзан влаштував істерику, коли дізнався про позашлюбну дочку Наташі Корольової: розірвав на собі сорочку

Відома співачка Наташа Корольова ошелешила зізнаннями про існування позашлюбної доньки, яке стало повною несподіванкою навіть для її чоловіка Тарзана.

Нещодавно Наташа Корольова з’явилася в ефірі шоу “Секрет на мільйон”, де розповіла про невдалі спроби народити другу дитину. Вони з Сергієм мріяли знову стати батьками, коли їхній син Архип трохи підріс, однак цьому бути не судилося. Втім, як виявилося, мрія співачки все ж таки здійснилася, але Глушко до цього не причетний.

Наташа Корольова з сином Архипом
Наташа Корольова з сином Архипом

Так, у 2018 році на світ з’явилася дочка Наташі, батьком якої став її близький друг. Чоловік родом з Києва, але живе у Сан-Франциско. Він вже втратив надію бути татом, та Корольова втілила найзаповітніше бажання друга – завдяки їх біоматеріалам сурогатна матір народила дівчинку.

Наташа Корольова зі своєю позашлюбною дочкою
Наташа Корольова зі своєю позашлюбною дочкою

Коли Тарзан під час ефіру почув про існування дворічної доньки дружини від іншого чоловіка, закотив справжню істерику. Сергій Глушко скочив з дивану, почав рвати на собі сорочку, ледь не перевернув стілець і не розбив стіл. У його погляді зчитувалися здивування, розгубленість, образа. Син пари Архип теж був присутнім на шоу і вперше дізнався, що у нього є молодша сестра. Саме він і вивів батька зі студії.

Тарзан і Наташа Корольова у студії шоу Секрет на мільйон
Тарзан і Наташа Корольова у студії шоу Секрет на мільйон

Виявилося, про позашлюбну дитину Корольової не знала навіть матір зірки Людмила Поривай. Їй знадобилося заспокійливе після зізнання дочки, адже вона цілих два роки жила в одній країні з власною онучкою, про існування якої взагалі не підозрювала.

Наташа Корольова та її мама Людмила Поривай
Наташа Корольова та її мама Людмила Поривай

Цікаво, що і ведуча проєкту Лєра Кудрявцева була ошелешена, оскільки далеко не кожна жінка наважиться потайки подарувати свою яйцеклітину другу. Це вже не перший скандал навколо родини Наташі Корольової і Тарзана за останній час. Рік тому вся країна спостерігала за тим, як Глушко виправдовував зраду дружині. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті