Дан Балан категорично висловився щодо роману з Тіною Кароль: “Можете забрати у мене все, крім…”

Відомий молдавський виконавець Дан Балан заінтригував армію своїх шанувальників загадковим посланням.

Українці полюбили Дана Балана після його появи у вокальному шоу “Голос країни” в якості зіркового тренера. Поруч з ним сиділа поп-діва Тіна Кароль, з якою, як підозрюють глядачі, у співака закрутився роман. На це натякало багато знаків – неприхована захопленість одне одним, кокетливі погляди, спільна романтична пісня, уникнення зірками відповідей на питання стосовно особистого життя і не тільки.

Тіна Кароль та Дан Балан
Тіна Кароль та Дан Балан

Незважаючи на те, що після завершення зйомок “Голосу” артистів не бачили разом на публіці, фанати досі не сумніваються, що між ними панує таємне кохання. Це вбачають чи не у кожній публікації виконавців у соцмережах.

Цього разу на сторінці Дана Балана в Інстаграмі з’явилося нове чорно-біле фото, на якому він збентежено дивиться вдалину. Та увагу привернув не сам кадр, а підпис до нього:

“Можете забрати у мене все… Крім…”, – написав молдавський мачо.

Фоловери одразу ж почали будувати свої передбачення щодо продовження фрази Дана. Звісно, безліч коментарів стосувалися української артистки:

  • “Тіни Кароль”;
  • “Кохання”;
  • “Крім… Білої королеви?”;
  • “Відчуваю, що щось намічається”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Варто зазначити, що не так давно продюсер “Голосу країни” Володимир Завадюк мав необережність на публічному виступі заявити, що історія взаємин Тіни і Дана була створена синтетично. Йому моментально довелося вибачитася за свої слова та прояснити ситуацію. Мовляв, він з самого початку бачив між Баланом і Кароль симпатію, а його продюсерським завданням було правильно донести це до глядачів.

Володимир Завадюк і Дан Балан
Володимир Завадюк і Дан Балан

Цікаво, що після цього Тіна назавжди завершила свою участь у проєктах Завадюка – вона більше не з’явиться ні в “Голосі”, ні на “Танцях з зірками”, де її замінила нова ведуча Іванна Онуфрійчук.

Більше подробиць про стосунки Тіни Кароль і Дана Балана дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті