Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова скаржиться на якість свого життя: що сталося у зіркової пари

Катерина Репяхова в своєму особистому блозі розповіла про проблеми житті та плани задля їх вирішення.

Катерина Репяхова прославилася в мережі як дружина Віктора Павліка. За історією кохання цієї пари спостерігали тисячі. А цікавою вона стала відразу через декілька причин. Катерина з дитинства була фанаткою артиста і навіть їздила на його концерти в різні міста. На одному з таких вони й познайомилися. На той момент Павлік був одружений та виконував у шлюбі сина.

Катерина швидко почала працювати разом зі своїм кумиром – Віктор Франкович запропонував їй посаду концертного директора. А вже за декілька років після спільної роботи, виконавець оголосив про розлучення з дружиною Ларисою, а ще пізніше – про стосунки з молодшою майже на 30 років Репяховою.

Лариса Созаєва. Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова. Колишня дружина Павліка Лариса Созаєва. 

На початку літа Репяхова подарувала чоловікові сина. Однак виховання малюка не завадило дівчині продовжити розвивати свою кар’єру – вона й далі організовує концерти для Віктора та координує його роботу. Допомагає новоспеченим батькам мама Каті та працівниці по дому. Нещодавно дівчина зізналася, що вона не готує та не прибирає в квартирі, а довіряє цю роботу професіоналам.

Тим не менш дівчина зізналася в особистому блозі, що на даний момент вона не задоволена якістю свого життя. Що саме оцінювала Репяхова, вона не пояснила.

“Зараз я не до кінця задоволена якістю свого життя. І я старанно працюю над цим. Я вірю в себе. Знаю точно, що в моєму житті все залежить тільки від мене. І сподіваюся, прочитавши цей пост через рік, випробую зовсім інші відчуття”, – написала Катя.

У коментарях підписники молодої мами бажають їй успіхів у всіх починаннях та досягти того, чого вона бажає і про що мріє.

Схожі статті