«Танці з зірками 2020»: яким буде 7 ефір

Новий ефір танцювального шоу приготує нові сюрпризи для учасників та глядачів.

Цієї неділі учасники танцювального проекту «Танці з зірками» спробують підкорити латиноамериканські танці.

Глядачі очікують чи зможе Ольга Фреймут нарешті показати свою жіночність і сексуальність і чи запалять на паркеті пасадобль дві екс-віа гри Надія Мейхер і Санта Дімопулос.

Проте прихильників проекту найбільше хвилює чи повернеться на паркет пара Олега Винника та Олени Шоптенко.

Нагадаємо, що пара вибула зі змагань через те, що пропустила 2 прямі ефіри поспіль через хворобу. На що хореограф і співак відреагували спокійно. На своїй сторінці в мережі Олена Шоптенко поділилася з підписниками емоціями, написавши, що це все і отримала колосальну підтримку прихильників, які нагадали їй, що здоров’я важливіше. Олег Винник у свою чергу теж спокійно сприйняв виліт і зауважив, що все було за правилами.

Але навіть така реакція екс-учасників не змогла вгамувати гнів прихильників, який вони виливають на офіційній сторінці танців в Instagram-акаунті проекту. Не стрималися прихильники пари навіть під анонсом 7-го прямого ефіру, висловившись, що головне повернути на паркет Олега Винника і Олену Шоптенко.

Зазначимо, що в останньому сезоні проекту за кілька днів до  нового ефіру організатори на офіційній сторінці «Танців» в мережі Instagram викладають 2 голосування, за зіркового суддю і за ведучого балкону. Цей ефір не став винятком, тому глядачі намагалися вгадати кого з зіркових улюбленців вони побачать у прямому ефірі вже цієї неділі.

 

 

Найбільше прихильники проекту хочуть бачити на балконі Олену Кравець з «95 кварталу», співачок MARUV і Настю Каменських.

 

А от щодо четвертого судді, варіантів було більше. Найчастіше голосували за Іраклі Мацакарію та Володимира Остапчука.

 

 

І от організатори розкрили таємницю. Четверте крісло за суддівським столом займе співачка Оля Полякова, а на балконі з учасниками спілкуватиметься Настя Каменських.

Схожі статті