Чи ладнає Тіна Кароль з сином, якого бачить кілька разів на рік: лається та не поступається кар’єрою

Тіна Кароль розповіла, як налагоджує свої стосунки з єдиним сином.

Коли єдиному сину Тіни Кароль було лише 9 років, співачка наважилася на відчайдушний крок: відправила первістка до іноземної школи, щоби він там отримав найкращу освіту. До цього її спонукало декілька факторів.

Тіна Кароль та її син Веня
Тіна Кароль та її син Веня

По-перше, хлопчику було складно у колективі в українських школах, так як усі діти прекрасно знали про трагедію в родині; по-друге, мама не могла постійно знаходитися з ним, і за Венею доглядала няня. Зважаючи на такий стан справ, вона вирішила, що буде куди доречніше відправити його у освітню установу набагато вищого рівня.

Чи ладнають Тіна Кароль з сином?

Нещодавно в ефірі програми “Життя відомих людей” вийшов новий сюжет про поп-діву та її сина. З нього стало відомо, що співачка бачиться зі спадкоємцем лише декілька разів на рік, і частіше всього, за кордоном. Артистка возить Веню по різним країнам і показує йому світ.

Сама співачка розуміє, що дуже скоро перестане бути центром світу для первістка, і він знайде інших людей, на яких буде концентруватися.

“Поки він в мене такий, ще не юнак. Поки йому ще цікаво. Потім йому вже стане цікаво не зі мною. Я цей час надоложую і намагаюся з ним побільше побачити”

У сюжеті було показані різноманітні кадри та відеоролики, які були відзняті в останній подорожі Тіни та Вені. Під час зйомки поп-діва не займалася позерством і показувала, як насправді спілкувалася з дитиною. Були використані і лайливі слова, але і не можна було приховати ласкавого, душевного ставлення до первістка. Зірка зізнається, що розуміє, що має замінити дитині і батька і матір, і робить для цього усе необхідне, а няня їй допомагає.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".