Роман Стаса Боклана та Кирила Біна: відкрилися найпотаємніші факти стосунків двох акторів

Актор Кирило Бін розповів у відвертому інтерв'ю про те, що насправді поєднує його зі Стасом Бокланом.

46-річний актор Кирило Бін, зірка серіалів “Коли ми вдома” та “Жіночий лікар” дав відверте інтерв’ю, у якому розповів про свої стосунки та особисте життя.

Актор рідко розповідає про своє особисте життя. Можна навіть сказати, що він активно приховує усі його подробиці. Відомо, що Кирило одружений та виховує у шлюбі дітей. В одному з інтерв’ю він зізнався, що діти змушують його сміятися голосно та надзвичайно щиро.

Кирило Бін та Катерина Кістень
Кирило Бін та Катерина Кістень

Така таємничість дозволила прихильникам актора додумати все самостійно щодо його особистого життя. Багато-хто сватав Біна з його колегою по комедійному серіалу “Коли ми вдома” Катериною Кістень. Актори довгі роки грали закохану пару, тож роман і дійсно міг перетікти в реальне життя. Проте Катерина та Кирило спростували ці чутки — тим паче артистка перебуває у щасливих стосунках ще з 2016 року.

Та й це не найцікавіші чутки, які поширювалися щодо любовних історій актора. Кирило в інтерв’ю розповів, що ходили здогадки щодо його роману з українським актором Станіславом Бокланом.

Станіслав Боклан
Станіслав Боклан

Боклан відомий за такими роботами як “Папік”, а також “Коли ми вдома”, де вони й працювали з Біном. За словами самого Кирила, саме Станіслав розповів йому про незвичний роман між ними. Хоча обох ця інформація лише насмішила.

Бін зізнається, що він обожнює свою дружину та родину й абсолютно не збирається заводити романи на стороні. А свого колегу Станіслава Боклана він поважає як надзвичайно талановитого професіонала й вважає його хорошим товаришем.

Кирило додав, що подібні чутки — це, можливо, якісь особисті фантазії Боклана, адже сам особисто він про такі здогадки він ні від кого не чув.

Схожі статті