Володимир Горянський вперше розповів, як ледь не пішов з життя через важку хворобу: “Я народився вдруге”

Легенда українського кіно Володимир Горянський дав нове інтерв'ю, у якому відверто поділився одним з найгірших моментів життя – коли воно ледь не обірвалося.

Обличчя Володимира Горянського протягом багатьох років не зникає з блакитних екранів. За плечами 62-річного актора більше 100 фільмів, де він однаково талановито грав як комедійні, так і драматичні ролі, адже його власне життя теж наповнене драмою.

Важко повірити, але у молодості майбутню зірку спіткало багато невдач, через які він навіть подумував залишили мрії про сцену:

“Я потрапляв у театри, де мені говорили: “Та йди туди, ти там десь стій і старайся не виходити”. Талановитих людей ніде ненавидять у колективі, вони заважають”, – розповів Володимир Вікторович у програмі ЖВЛ.

Володимир Горянський у програмі ЖВЛ
Володимир Горянський у програмі ЖВЛ

Втім, своєю харизмою і артистичністю Горянський зміг завоювати любов глядачів, а разом з тим довів колегам, що його не варто скидати з рахунків. Тепер він навчає цьому студентів акторського факультету.

Не вигорати на роботі та відпочивати душею Володимиру допомагає його кохана дружина Олена. Вона ж його берегиня – у 2020 році в розпал пандемії жінка зробила все можливе, аби актор не пішов з цього світу:

“Я по суті народився вдруге, дякуючи моїй дружині, котра мене просто врятувала, тому що я дуже серйозно захворів. Вже у такий критичний момент Олена забрала мене з лікарні і сказала: “Все, я далі займаюся сама тобою”. Завдяки тій терапії, тому досвіду, Олена перелопатила увесь інтернет, вона склала сама протокол лікування для мене. За два тижні, коли приїхав додому, я вже був на озвучці, чому лікарі дуже дивувалися”, – зізнався Горянський.

Володимир Горянський та його дружина
Володимир Горянський та його дружина

У той момент дружина і сама почувалася кепсько, оскільки також хворіла на ковід, але переносила його дещо легше. Жінка з останніх сил піклувалася про коханого, потребуючи допомоги і сама:

“Коли у тебе є мета, ти нічого не відчуває, а мета була одна – довго і щасливо багато років прожити зі своїм чоловіком. Саме з цим, і більше ні з яким іншим”, – додала від себе Олена.

Володимир Горянський та його дружина Олена у ЖВЛ
Володимир Горянський та його дружина Олена у ЖВЛ

Після такого важкого випробування у стосунках пари немає жодних проблем.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.