Слава Камінська показала у чому проводить відпустку

Співачка Слава Камінська часто хизується різними образами. Цього разу солістка «НеАнгелів» показала у чому проводить відпустку.

Зараз зірка українського шоу-бізнесу відпосиває у Єгипті на курорті Шарм-Ель-Шейх. Щоб трохи порадувати підписників співачка засвітила два луки з відпустки.

На одному знімку Слава Камінська позує у готельному номері. Вона вдягнена у кислотно-жовту майку й асиметричні джинсові шорти. Зірка красується у сонцезахисних окулярах в червоній оправі. Волосся зібране у пучок, а на обличчі присутній ненав’язливий макіяж. У підписі під світлиною солістка «НеАнгелів» написала, що за час відпочинку вже забула як це працювати і після 6-годинної зйомки на спеці вона відключилася в номері. Окрім того зірка зауважила, що кайфово роти те, що подобається.

Прихильники співачки відмітили під світлиною, що співачка має чудовий вигляд і побажали своїй улюблениці гарного відпочинку. Дехто висловив захоплення працелюбністю співачки, яка «працює навіть на відпочинку».

Проте одним образом Слава Камінська не обмежилася і виклала ще один знімок у іншому вбранні. На другій світлині зірка позує у чорній сукні на тоненьких бретельках з відвертим декольте. Цього разу Слава Камінська обрала окуляри в коричневій оправі. Волосся зібрала ззаду у низький хвіст, випустивши передні пасма. У підписі під знімком зірка написала довгий роздум на тему того, що потрібно, в першу чергу, кайфувати від себе, а якщо кайфуєш від себе, то кайфуєш від усього.

 

Підписники співачки не оминули увагою світлину зірки, написавши багато теплих слів співачки. Дехто з підписників написав відверто, що «поки не дізналася Історію шлюбу і розлучення, думала звичайна собі співачка.. а ні, ти крута!! Сильна і вольова жінка!!», «Слава, знаєте чому ви класна) тому що відверта. Мені так складно знайти в житті відвертих людей, які не боятися будь-яких своїх станів». Дехто з прихильників подякував за такий допис, зауваживши, що саме цього зараз не вистачало в житті.Нагадаємо, що рік тому співачка Слава Камінська розлучилася з чоловіком Едгаром Камінським, а недавно оголосила про новий роман. Про нового обранця солістка «НеАнгелів» нічого не розповідає і не показує його на публіці.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.