Наталія Мосейчук вперше заговорила про особисте: рятує дитину та відчайдушно збирає гроші на лікарів

Особисте життя Наталії Мосейчук - справжня загадка для прихильників та цю завісу довелося привідкрити задля вирішення проблеми.

Наталія Мосейчук. Залізна леді українського телебачення не ризикує розповідати про те своє життя, яке вирує за кадром, адже вона розуміє: репутація понад усе. Перед камерою вона стримана, поважна та вишукана, але коли згасає останній софіт, знаменитість перетворюється на люблячу маму, турботливу дружину та вірну подругу.

В артистки двійко дітей, яких вона просто обожнює. Старший син став її справжньою підтримкою та опорою. Він – плід кохання Наталії та її першого обранця, якого полишила ще у 1990-х. Антон, так звати хлопця, народився у буремному 1998 році. Його мама відчайдушно працювала над кар’єрою.

Наталія Мосейчук синами Антоном та Матвієм.

Молодший Матвій народився вже у другому шлюбі. Хлопчик вже буде скоро святкувати свій перший ювілей. Дитина дарує безкінечну кількість позитивних емоцій мамі та повертає її у безтурботні часи юності.

Як родителька двох синів, Наталія не може бути байдужою і до інших малюків. Нещодавно артистка, як лідерка думок, підтримала свою знайому, яка збирала кошти на маленького хлопчика. Крихітці волонтерка хотіла допомогти здолати недуг дихальних шляхів.

Допис зі сторінки Наталії Мосейчук

“Малого так важко витягали, неможливо загубити результат! Координати картки у вкладеній інформації від Марти Левченко. Вона відома волонтерка і моя хороша знайома…”, – пише теледіва.

Маленький Артемко народився у багатодітній родині. Доля його випробовує, але завдяки всім небайдужим добродіям та впливовості постаті Наталії, він отримав шанс побачити новий день.

Схожі статті