Як виглядають мами Алли Мазур, Марічки Падалко, Лідії Таран, Соломії Вітвіцької та інших ведучих 1+1 (ФОТО)

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Зірки українського телебачення не стали виключенням і вирішили познайомити глядачів зі своїми мамами.

Як це часто буває, жінки, які подарували цьому світові талановитих людей, залишаються в тіні. Саме тому знаменитості все частіше виводять матерів у світ та показують їх мільйонам прихильників. Тож як виглядають найрідніші жінки ведучих з каналу 1+1?

Лідія Таран

Маму Лідії Таран звуть Марія Гаврилівна, і вона може похизуватися розкішною косою ледь не до підлоги, яку в дев’яностих пропонували поміняти на машину, як розповідала телезірка. Жінка полюбляє вирощувати що завгодно в себе на городі, а ще вона має дуже активну громадську позицію.

Лідія Таран та її мама Марія Гаврилівна
Лідія Таран та її мама Марія Гаврилівна

Алла Мазур

У 2021 році Алла Мазур поховала улюблену матусю, про що вперше розповіла в ефірі “Сніданку з 1+1”:

“Я не писала про це у соцмережах, не говорила про це публічно, можливо, тому що я досі не можу впустити думку про те, що її немає. Весь час здається, що вона десь поїхала в санаторій і скоро повернеться. Я відчуваю її присутність, розмовляю з нею, раджусь”.

Алла Мазур з сином і мамою
Алла Мазур з сином і мамою

Жінка все життя пропрацювала в лікарні.

Марічка Падалко

Ведуча ТСН Марічка Падалко зробила своїх батьків тричі дідусем і тричі бабусею. Фото зірки з мамою у соцмережах зібрало нечувану кількість відміток “Подобається” і приємних коментарів.

Марічка Падалко зі своєю мамою
Марічка Падалко зі своєю мамою

Соломія Вітвіцька

Мама Соломії Вітвіцької Світлана виглядає неймовірно молодо, про що прихильники завжди пишуть під їхніми спільними знімками. Вона активно займається спортом та обожнює кіно.

Соломія Вітвіцька разом з мамою Світланою
Соломія Вітвіцька разом з мамою Світланою

Наталія Мосейчук

Для Наталії Мосейчук першою вчительною була її мама Ганна Миколаївна. Жінка жодного разу не підійшла до доньки під час уроків, аби ніхто навіть думки такої не допустив, що Наталя має переваги через статус матері:

“Ніхто з дітей і батьків до останнього дзвоника і нашого прощання з класом не підозрював, що ми мама і дочка”, – зізнавалася телеведуча.

Наталія Мосейчук з батьками
Наталія Мосейчук з батьками

Схожі статті