“Таємна” донька Маші Єфросиніної зачарувала своєю красою: чому мама приховує дівчинку

Донька Маші Єфросиніної Нана рідко з'являється на публіці, тому що не любить публічності. Однак часом з'являється в маминому особистому блозі.

Маша Єфросиніна на сьогодні одна з найпопулярніших українських телеведучих, яка не боїться поєднувати й телебачення, й відеоблог. Встигає зірка будувати ідеальні сімейні відносини. Хоча сама Маша такими їх не називає, у цьому переконані її фанати, що спостерігають за жінкою в мережі.

Єфросиніна називає свій шлюб щасливим, але зізнається: сварки бувають і в неї з чоловіком, бізнесменом Тімуром Хоромаєвим. Пара одного разу навіть розлучалася на рік, однак закохані усвідомили, що один без одного їм складно.

Маша та Тимур
Маша та Тимур

Подружжя виховує двох дітей: семирічного сина Олександра та 17-річну доньку Нану. Не дивлячись на те, що однолітки дівчини в її віці обожнюють соціальні мережі, Нана, навпаки, не особливо активно веде сторінці у “світовій павутині”. Як розповідала її зіркова мама, донька навіть забороняла їй публікувати спільні фото.

Сама Єфросиніна пояснює це перехідним періодом свого чада. І зізнається, що іноді їй вдається вмовити Нану поділитися з підписниками сімейними знімками. Через таку секретність прихильники Маші називають її доньку “таємничою”.

Нана Єфросиніна
Нана Єфросиніна

Та все ж на рідкісних фото помітно, наскільки зіркова донька схожа на свою маму. У них однакове волосся, очі, ніс та навіть погляд.

  • “Як дві каплі води з мамою”;
  • “Від тата немає просто нічогісінько”;
  • “Така сама красуня, як і мама. Пощастило татові з вами”, – пишуть у мережі.

Сама дівчинка одного разу зізналася, що соромиться великої уваги до своєї персони та вважає, що поки що не заслуговує її. Вона мріє, що обов’язково доб’ється такого ж успіху, як і її мама.

Схожі статті