Сергій Притула показав свого сина від першого шлюбу: росте справжній красень, який скоро перевершить батька

Відомий український шоумен і телеведучий Сергій Притула вже тричі батько, а його первісток Дмитро росте неймовірним красенем.

2 жовтня сину Сергія Притули Дмитру виповнилося 13 років, і він вже восьмикласник. З цієї нагоди знаменитість зробив спадкоємцеві неймовірний подарунок – політ над Києвом. Про це стало відомо з Інстаграму шоумена, де він опублікував спільне фото з дитиною. Позують усміхнені батько й син, сидячи в літаку. Іменинник просто світиться від щастя, що й не дивно з таким сюрпризом:

“Нехай настрій буде таким кожен день! З днем народження, Дмитрик!”, – написав Сергій.

Коментатори приєдналися до привітань, а також відмітили, що хлопець росте дуже схожим на свого знаменитого тата. Сперечатися з цим важко – він узяв найкраще від батьків і, схоже, скоро їх перевершить. Матір’ю Дмитра є перша дружина Притули Юлія.

Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією
Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією

Після розлучення у них склалися нормальні стосунки, тож син проводить час з ними обома. Більше того, колишні спілкуються з нинішніми обранцями одне одного.

Зараз Сергій одружений на виконавчій продюсерці Нового каналу Катерині Сопельник, з якою зблизився якраз тоді, коли перший шлюб тріщав по швах і Притула розумів, що все йде до логічного кінця. З Катею шоумен виховує двох дочок – Соломійку та Стефанію. Молодша народилася у травні 2021-го, а вагітність щасливі батьки ховали весь термін, тож новина стала справжньою несподіванкою для фанатів зірки.

Сергій Притула з дітьми та новою дружиною Катериною
Сергій Притула з дітьми та новою дружиною Катериною

Варто зазначити, що Дмитрик чудово ладнає з сестрами, а телеведучий називає сина не просто старшим братом, але й ще їхнім прикладом для наслідування.

Схожі статті