(Відео) Волочкова взялася співати пісні Пугачової, але у фонограму потрапляти не навчилася: “Сміх та й годі”

Відома російська балерина Анастасія Волочкова вирішила спробувати себе в музиці та переспівала пісню легендарної Алли Пугачової з "Іронії долі".

Анастасія Волочкова є доволі епатажною зіркою шоу-бізнесу. Як для балерини, то вона вже пенсіонерка – їй 45, однак Настя продовжує їздити з гастролями та демонструвати глядачам свої знамениті шпагати. І хоча її час у балеті вже добігає кінця, йти зі сцени вона не збирається.

Нещодавно Волочкова вирішила спробувати себе в ролі співачки. Вона давно захоплюється музикою, але саме зараз зробила на це ставку. Спочатку знаменитість презентувала новий музичний альбом, другий у її кар’єрі, а тепер Анастасія, як пишуть в мережі, замахнулася на святе і переспівала пісню Примадонни.

Анастассія Волочкова співає
Анастассія Волочкова співає

Так, днями балерина стала запрошеною зіркою на одному зі світських заходів, де заспівала композицію з фільму “Іронія долі, або З легкою парою” під назвою “Мне нравится, что вы больны не мной”. Фрагмент свого виступу Волочкова опублікувала в Інстаграмі:

“На дні народженні клубу я була дуже рада побачити чудових гостей і виконати кілька душевних пісень. На виконання цієї пісні мене благословила Алла Борисівна Пугачова, яка була першою виконавицею цього твору”, – написала артистка.

Підписники Анастасії прийнялися її критикувати – мовляв, у неї немає ні слуху, ні голосу, та і в фонограму вона не завжди потрапляє:

  • “Співачка, балерина, актриса… Яка багатогранна. Сміх та й годі”;
  • “Не ганьбіться”;
  • “Голосу немає, навіщо співати”;
  • “Якийсь цирк”;
  • “Навіть під фанеру не потрапляєте, ви просто були – для чого? Зараз працює ваше прізвище, але навіщо бути відкритим ротом, якщо ви балерина? І у вас це чудово виходить! Вибачте, я забула! Гроші не пахнуть!”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Втім, шанувальники стали на захист Волочкової та осипали її компліментами – талановита людина талановита в усьому. Також дивіться наступне відео про успіхи Анастасії в балеті:

Схожі статті