Потап та Ірина Горова одружилися за розрахунком? Спливла правда про життя зірок до весілля

Чого ви не знали про родину Потапа та Ірини Горової? Деякі деталі багато чого пояснюють.

Коли ще нікому не відомий репер Потап активно піднімався кар’єрними сходами, ніхто і не здогадувався, як це йому вдавалося і через що йому довелося пройти. Навряд чи хтось посміє сказати, що Олексій та Настя працювали мало, або отримали все задарма. Адже дует працював днями та ночами, безкінечного гастролюючи Україною та записуючи нові треки. Та згодом на поверхню стали випливати і не найприємніші деталі творчості Потапа.

Потап у програмі Позаочі
Потап

Наприклад, те що він не був автором багатьох музичних треків, а лише позичив їх у зарубіжних виконавців.

Яким насправді був шлюб Ірина Горової та Потапа

Фанати новоспечених зірок не підозрювали, що Олексій Потапенко одружився на екс-дружині свого найкращого друга Юрія Горового і виховував його доньку. Тоді як по телебаченню розповідали про шалений успіх чоловіка і про те “як він піднявся з самих низів”, у нього було доволі міцне положення та забезпечене безбідне існування.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова і Потап

Так, раніше не говорили про те, що батько Ірини Горової дуже поважна людина — педагог, професор та науковець. Брат продюсерки стрибнув вище батька: чоловік поїхав до Австралії і там заснував крупний бізнес. Сама ж Ірина швидко дослужилась до високої посади у банку, і заробляла немалі гроші, які без проблем могла вкласти у розвиток кар’єри свого чоловіка.

Після розлучення колишня дружина Олексія припинила приховувати свою родину і відкрито показує брата та батька, приговорюючи, як же вона ними пишається. І пишатися дійсно є чим.

Але до правди докопатися все ж таки майже неможливо, адже історія розвитку лейблу замовчує велику кількість деталей.

Схожі статті