Неля Шовкопляс знайшла заміну Єгору Гордєєву: щаслива вийшла на червону доріжку під руку з новим красенем

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс зазвичай з'являється на світських заходах з Єгором Гордєєвим, але цього разу її супроводжував інший відомий красень.

Стосунки телевізійної пари Єгора Гордєєва і Нелі Шовкопляс викликають у фанатів багато питань. Справа у хімії між співведучими, яку глядачі щоразу помічають в ефірах. Мовляв, за сценарієм таку іскру не зіграти, тому соціальні мережі переповнені припущеннями щодо службового роману зірок. Не змінює ситуацію навіть те, що Неля, на відміну від холостяка Єгора, заміжня жінка. Навпаки, коментатори дивуються, як Шовкопляс не ревнує чоловік.

До речі, з обранцем телеведуча познайомилася ще в студентські часи, тоді ж вони й одружилися, але без пишного весілля, оскільки Неля була вагітна двійнею. Якраз після народження дітей вона загорілася мрією потрапити на телебачення, що врешті і привело її до Гордєєва.

Неля Шовкопляс з Єгором Гордєєвим вже без обручки
Неля Шовкопляс з Єгором Гордєєвим без обручки

Також найуважніші прихильники помітили, що Шовкопляс перестала носити обручку. Мовляв, що як не це натякає на її нове кохання? Однак коментувати подібні чутки зірка не поспішає. Вона загалом тримає при собі подробиці особистого життя, тому глядачам тільки й залишається додумувати все за неї.

Цього разу Неля показала, що не одним Єгором зайнятий її час. Так, у себе в Інстаграмі Шовкопляс опублікувала серію фото з Національної премії для вчителів, яку вона мала честь вести в парі з відомим шоуменом Тімуром Мірошниченко. Знаменитості з’явилися під руку одне з одним на червоній доріжці у розкішних вбраннях і з широкими усмішками.

У дописі Неля подякувала усім причетним до події, але особливі слова вона присвятила своєму партнеру:

“Дякую моєму неймовірному партнеру по сцені. Було відчуття, що ми проводимо Євробачення або Оскар для вчителів! Дякую за підтримку! І “зажигать, а не прожигать будем!”, – написала Шовкопляс.

Скріншот зі сторінки Нелі Шовкопляс в Інстаграмі
Скріншот зі сторінки Нелі Шовкопляс в Інстаграмі

Примітно, що серед колег, які залишили під публікацією відмітку “Подобається”, Єгора Гордєєва немає.

Схожі статті