Чому Камалія не ладнає з донькою чоловіка-мільярдера Захура від першого шлюбу: пакистанка проти білявки

У мережі спливло архівне інтерв'ю, з якого стало відомо, що Таня Захур не спілкується з мачухою.

Хоча Мохаммад Захур ніколи не приховував того факту, що був одружений до зустрічі з Камалією, у пошукових системах співачка завжди позначається, як перша та єдина супутниця життя мільярдера. Металургійний король, уродженець Пакистану у юності взяв у дружини молоду дівчину, яка сподобалася його матері та батьку. За традицією наречену обирали саме батьки багатія.

Мама Захура

У шлюбі народилося двоє дітей — Таня та Арман. Однак, відсутність глибоких почуттів дала про себе знати і шлюб розпався. Таємно від своєї родини Мохаммад розлучився з першою дружиною і успішно заручився з відомою українською співачкою.

Таня не знайшла спільної мови з Камалією

Навіть немає сумнівів, що Захур утримує першу родину. Але місцезнаходження його колишньої дружини та дітей невідомо. Цілком можливо, що сім’я живе у Великобританії — там багатій проводить тридцять відсотків свого часу і саме там розпочався його шлях, як бізнесмена.

Камалія та Моххамад на інтерв’ю

В архівному інтерв’ю, яке Камалія давала світський діві Аллі Крутій, співачка пригадала, що старша донька її чоловіка не знаходить з нею спільної мови. А от з Арманом у неї ніколи не виникало ніяких проблем.

Тоді Алла припустила, що причиною поганих стосунків з дівчинкою є ревнощі Тані до нової жінки у сім’ї. На великий подив, зірка не змогла заперечити словам Крутої, і нібито мовчки підтвердила ці домисли.

Після виходу цього інтерв’ю співачка більше жодного разу не пригадувала у розмовах з журналістами про складнощі у спілкуванні з Танею. Йому може бути лише два пояснення: або її чоловік відреагував на ці слова негативно, або ж дівчата таки змогли налагодити стосунки.

Схожі статті