Дружина Володимира Остапчука показала маля, яке нещодавно з’явилося на світ: в сім’ї сталося поповнення

Христина Горняк схвилювала мережу фотографією маленької дівчинки, які не більше шести місяців.

Декілька років тому ім’я Христини Горняк, другої дружини Володимира Остапчука, дуже полюбилося українській пресі. Уся справа в тому, що жінка була коханкою телеведучого, і у зв’язку з бажанням створити нову родину, Володимир Остапчук потрапив у гучний скандал. Його вже колишня дружина Олена, у якості помсти, розповіла телевізійникам усі подробиці зрад зірки і не пошкодувала своєї суперниці.

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Зараз подружжя поступово позбувається хейту в мережах і відновлює свою репутацію. Великим кроком до цього стало придбання власного будинку та оголошення про майбутнє поповнення, яке знаходиться тільки у планах зіркової пари.

Маленька іменинниця

Христина Горняк, тим не менш, сколихнула мережу фотографією крихітної дівчинки. Світлина з’явилася на особистій сторінці юриста в соціальній мережі Instagram. У дописі до неї Горняк подякувала своїх батьків і поступово підвела до того, що дівчинка на фотографії — це вона. Якимось чином дівчині вдалося привітати свою родину з поповненням у своїй особі.

Варто додати, що їй виповнилося 35 років. Юрист ще жодного разу не ставала матір’ю, тому у пари це питання знаходиться у пріоритеті. Зараз вони активно працюють над будівництвом власного маєтку, де підготують кімнати не тільки для дітей Остапчука від першого шлюбу, але і для власних.

До речі, зараз телеведучий судиться з колишньою дружиною за право бачитися з дітьми. Олена Войченко останнім часом не давала можливості екс-чоловіку проводити час з нащадками тоді, коли він хоче, і він вирішує цю проблему за допомогою закону.

Схожі статті