Олександр Усик отримав нове прізвище: спортсмен на тлі шаленого тріумфу забуває про своє коріння

В Олександру Усика з'явилося нове прізвище. Як так сталося, що відомий спортсмен, який тільки нещодавно став світовим чемпіоном і тріумфатором на Україні, здобув геть інше, не українське прізвище. І чи є в цьому провина самого Усика? Читайте далі у статті.

Буквально нещодавно відомий український спортсмен, боксер Олександр Усик став світовим чемпіоном і здобув омріяний пояс. В успіх чоловіка вірила вся Україна, яка не відходила вночі від екранів телевізорів і слідкувала за кожним новим рухом досвідченого бійця.

Олександр тріумфував на рингу, і навіть невіра його суперника у чесність двобою не схилила ані його голови, ані голови жодного з його фанатів. Тепер, після перемоги над Ентоні Джошуа, очікується можливий реванш, який навряд щось змінить.

Грузинське прізвище

Олександр Усик після шаленого успіху у жорстокому світі спорту  продовжує відпочивати в Тбілісі з дружиною і друзями. Знаменитість вразив місцевих шанувальників своїм стилем і відкритістю – він взагалі нікому не відмовляє в автографах.

При цьому український боксер за свої вуса отримав від фоловерів нову “прізвище” – один з підписників на грузинський манер назвав його Усішвілі повідомляє видання “Сегодня“. На щастя, сам зірка навіть і не думає змінювати прізвище, адже він є великим патріотом України. Тож навіть думка про те, що він міг самостійно змінити свої данні неприпустима, так як це просто неможливо.

Олександр Усик отримав нове прізвище
Олександр Усик отримав нове прізвище

Нагадуємо, що не так давно ми розповідали про родину Олександра Усика, який, окрім того, що ж професіоналом свого діла, є зразковим сім’янином. Спортсмен дуже кохає свою дружину і мріє побільше часу проводити разом з нею та дітьми. Найбільші його мрії аніяк не пов’язані з амбіціями та кар’єрою, а саме з щастям його сім’ї.

Схожі статті