Ігор Кондратюк перетнув межу і публічно принизив Ані Лорак, не стримуючись у виразах: “Без мізків”

Ігор Кондратюк ніколи не приховував свого негативного ставлення до українських виконавців, які активно дають концерти у РФ. На тлі нещодавнього інтерв'ю відомої співачки Ані Лорак Кондратюк публічно принизив її та не стримувався у виразах. Що саме сказав відомий продюсер, читайте далі у статті.

Ігор Кондратюк завжди виступає критично по відношенню до українських артистів, які дозволяють собі виступи у Російській Федерації. Одною з перших, хто потрапив у немилість продюсера стала Ані Лорак, яка у 2014 році перебралася до Москви. І якщо раніше Ігор обирав вирази щодо артистки у розмові з журналістами, то тепер зірка втратив контроль і дозволив собі нечуване.

Ігор Кондратюк публічно принизив Ані Лорак

Нещодавно Ані Лорак повернулася до України з декількома концертами, які дала на півдні країни. А днями раніше співачка вперше за 7 років дала сенсаційне інтерв’ю, у якому розповіла, чому зникла з української естради, і хто в цьому винен.

Ані Лорак
Ігор Кондратюк публічно принизив Ані Лорак

У розмові з пресою виконавиця припустила, що зі сцени її “вигнала” конкурентка жіночої статі. Аудиторія одразу ж вирішила, що це натяк на Тіну Кароль, але у правдивість цих слів не повірила. Також вона пояснила своє розчарування через те, що політики її не підтримали.

На все це Ігор Кондратюк, як виявилося має свою думку, яку він і озвучив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляє ТСН:

“Кароліна – яскрава ілюстрація талановитої, яскравої, магнетичної навіть дівчинки-артистки, у якої, вибачте, немає мізків. Це інакше не називається”

Втім, свою позицію продюсер обгрунтовувати не збирається. Мовляв, навіть не зрозуміло, чому українські політики її не підтримали, але сам думку продовжувати не захотів.

Здається, що відносини між російськими та українськими артистами загострюються після того, як Ігор Кондратюк створив петицію щодо заборони першим давати концерти на території України. Позиція знаменитості чітка та зрозуміла, але поки що не надто популярна серед народу, хоч і зібрала необхідну кількість підписів.

Схожі статті