Життя посміхнулося Аллі Мазур і дарувало поповнення у родині: дівчинка не від Роберта Опаленика

Алла Мазур дивовижної долі жінка, яка на піку популярності вимушена була піти у тінь через лікування. Втім, життя дало шанс рухатися далі. Теледіва поділилася нещодавно найбільш радісними моментами свого сьогодення - і найяскравішим є поява нового члена родини.

Алла Мазур. Героїня цього матеріалу пережила непростий період. Онкологія на піку кар’єри випробування, яке під силу пройти не кожному. Теледіва витерпіла все. Тепер у її житті настала біла смуга.

Поповнення у родині Алли Мазур

Всім відомо, що у відомої ведучої є син Артем. Хлопчик став справжньою надією та опорою мамі. У хвилини повного відчаю, він щосили підтримував найріднішу людину. Тепер все змінилося. Ненька все менше часу проводить дома, адже потрібно наздоганяти упущені ефіри на роботі, а хлопцю і про навчання слід думати.

Алла Мазур з сином і мамою
Життя посміхнулося Аллі Мазур і дарувало поповнення

Втім артистка показала, що нудьгувати родині точно не приходиться, адже у них з’явилася дівчинка, якою опікується все сімейство.

Її звати Ася

Ася – маленьке сонечко Мазур. Вона – наймолодша, а додому зірки потрапила з притулку.

Ця крихітна пухнаста дівчинка стала дорогою серцю знаменитості. У неї є брат. Звати Мусік. Цей кіт також непородистий, взяли буквально з вулиці. Алла його дуже цінує та вважає, що він відчуває її стан здоров’я. За словами легенди “плюсів”, котик так розпереживався за неї, у період боротьби з раком, що й сам поїхав до лікарні.

Наш Мусик любить увагу до себе. А тут – увага подвійна: від мене і нашої красивої лікарки Богдани Рубахи) Прийшли на…

Опубликовано Аллой Мазур Вторник, 12 октября 2021 г.

Попри конкуренцію, притаманну цим улюбленцям, хвостики подружилися і старшенький з радістю прийняв свою “сестричку”.

Що відомо про чоловіка Алли Мазур?

Тривалий час фанати підозрювали, що обранцем знаменитості став славетний телевізійник Роберт Опаленик. Чоловік понад 20 років працює над програмою ТСН, а Алла – його незмінна супутниця на всіх світських заходах.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Життя посміхнулося Аллі Мазур і дарувало поповнення

Також підозріло схожим на чоловіка є і син знаменитості. Втім сама теледіва утримується від будь-яких коментарів у бік колеги.

Схожі статті