Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої та чому вони розійшлися: імпозантний депутат, якого посунув Горбунов

Зіркова пара Каті Осадчої і Юрія Горбунова щасливі у шлюбі і виховують разом двох маленьких синів, але за плечами в обох зірок залишилися інші серйозні стосунки. Як виглядає перший чоловік ведучої "Світського життя", якому вона народила первістка?

Нареченою Катерина вперше стала, коли їй було всього 18. Під вінець її повів бізнесмен і народний депутат Олег Поліщук, старший за обраницю на 15 років. На початку така різниця у віці не була проблемою, але згодом саме вона призвела до непорозумінь між подружжям.

За спогадами Осадчої, весілля було справжнім – у великому залі, з купою гостей, яких розважав тамада, столи були заставлені їжею і напоями. Весільна сукня Каті була не зовсім звичайна – біла, але з червоними вставками на спідниці. На той момент вона була успішною моделлю, тож на моді зналася.

Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та їхнім новонародженим сином
Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та їхнім новонародженим сином

Рік після одруження Осадча і Поліщук жили парою, а потім їхня родина збільшилася – Катерина народила первістка, сина Іллю. Тим не менш, шлюб все одно дав тріщину, тож у 2004 році молоді батьки перестали бути одне для одного чоловіком та дружиною:

“Прожили ми разом три роки і розійшлися, коли я вже пару місяців як була ведучою “Світського життя”. Не можу сказати, що причиною розлучення була моя робота. Думаю, одним з факторів стало те, що в певний момент ми не змогли знайти взаєморозуміня. Комусь одному треба було поступитися, комусь – проявити себе мудрою людиною… Мені було 18, я, звісно ж , не збиралася сидіти вдома цілодобово з чоловіком, мені хотілося веселого, вільного життя. З іншої сторони, зараз я можу зрозуміти свого колишнього чоловіка”, – розповідала телеведуча в інтерв’ю для “Каравану історій“.

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, якому вона народила сина Іллю
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, якому вона народила сина Іллю

Зараз екс-подружжя підтримує добрі стосунки, адже вони разом турбуються про спільного сина. В цьому році Ілля вступив на перший курс престижного американського вузу, чим його батьки Катерина Осадча і Олег Поліщук дуже пишаються.

Схожі статті