Вагітна Лідія Таран позувала в купальнику та здивувала розміром живота: приховувати фото більше немає сенсу

Відома українська телеведуча і журналістка Лідія Таран в кадрі сувора, але поза камерами вона перетворюється на звичайну людину з чудовим почуттям гумору, яка ще й встигла стати мамою дівчинки. Зірка натякає, що в майбутньому у дочки може з'явитися братик чи сестричка.

На самому піку телевізійної кар’єри Лідія Таран жила у цивільному шлюбі з колегою по цеху – шоуменом Андрієм Доманським. Публіка охрестила їх однією з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу, а згодом вони стали батьками. У 2007 році на світ з’явилася їхня спільна донька Василина, однак стосунки ведучих все одно згодом дали тріщину. Доманський пішов від Лідії до нової коханої, на якій зараз одружений.

Спілкуватися колишньому з дочкою Таран не забороняє, тому Василина бачиться з татом настільки регулярно, наскільки це можливо – Андрій має шістьох дітей від трьох різних жінок.

Лідія Таран розповіла, чи спілкується її дочка з батьком Андрієм Доманським
Лідія Таран народила дочку Андрію Доманському

Нещодавно Васі, як її ласкаво називає Лідія, виповнилося 14, тож зараз вони не просто мама і донька, а найкращі подруги. В якості подарунку на день народження журналістка разом з дитиною влаштувала відпустку на морі – дівчата насолоджуються краєвидами Греції. Хоча, вони навіть застали землетрус 12 жовтня, але самі його не відчули – лише дізналися з новин.

Лідія Таран з Василиною
Донька Лідії Таран Василина

Звісно, Таран публікує нові фото з відпочинку, а після світлини в купальнику, у дописі до якої вона уточнила, що живіт навмисно не втягує, в ЗМІ поширилися чутки про другу вагітність телеведучої. Лідія вирішила підтримати історію та на одному з наступних кадрів домалювала собі живота, а на іншому показала свою вечерю:

“За годину після землетрусу або для чого був м’ячик. Ну все, тепер заїдаємо стрес. Вагітним можна, кажуть”, – пожартувала зірка ТСН.

Вагітна Лідія Таран показала живіт та вечерю
Вагітна Лідія Таран показала живіт та вечерю

Варто зазначити, що в недавньому інтерв’ю журналу “Караван історій” Таран зізналася, що відчуває деяку материнську нереалізованість, оскільки минулого разу вона повернулася в ефір, коли Василині не було ще й чотирьох місяців:

“Я навіть готова зробити паузу в роботі, піти в другий декрет”, – розповідала Лідія.

Схожі статті