“Альбіна закатала істерику”: колишня солістка “ВІА Гри” розповіла, що її вигнали з гурту через ревнощі дружини Меладзи

Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Тетяна Котова зважилася на відверту розповідь про період своєї роботи в колективі. Раніше продюсера групи Костянтина Меладзе регулярно звинувачували у двозначних натяках на адресу солісток. Тепер у центрі скандалу опинився брат композитора - Валерій.

Тетяна Котова була однією з білявок “ВІА Гри”. Її кар’єра в легендарному жіночому колективі припала на 2008-2010 роки. Пізніше артистка покинула колектив, про що офіційно заявила на прес-конференції. Її місця зайняла випускниця “Фабрики зірок” Єва Бушміна, але причин такої заміни солісток широкому загалу так і не пояснили.

Тетяна Котова у складі ВІА Гри
Тетяна Котова у складі ВІА Гри

Через 10 років після припинення роботи в колективі Котова зважилася на відверте зізнання та пояснила, чому мала покинути ВІА Гру. В інтерв’ю для одного з українських ЗМІ виконавиця та модель розповіла, що причиною завершення її кар’єри в колективі став конфлікт з ще однією солісткою Альбіною Джанабаєвою. Обидві жінки працювали в гурті в один і той самий період.

Сварка між ними відбулася на одному з концертів Валерія Меладзе, молодшого брата продюсера групи. Тетяна зізналася, що вона була просто зачарована тим, як артист веде себе на сцені, як спілкується з публікою та як самостійно оголошує свої пісні. Пісня виступу вона підійшла до Валерія, щоб зробити йому комплімент та запитати, як можна навчитися так робити підводки до композицій. На що Валерій відповів: “Ну я тут в готелі, в одному – приходь”.

Тетяна Котова
Тетяна Котова

Цю розмову почула теперішня дружина Меладзе-молодшого Альбіна Джанабаєва. За чутками, в той період вона вже була його коханкою. Після чого жінка розпочала конфлікт. Подальша робота Котової у “ВІА Грі” перетворилася на справжній жах, адже Альбіна регулярно знаходила привід поскаржитися на Тетяну продюсеру та влаштовувала конфлікти на пустому місці. Тож покинути колектив Котова вирішила сама, тому що більше не могла працювати в такій атмосфері.

Схожі статті