(Фото) Вагітна Ані Лорак не вгадала з пальтом і засвітила круглий живіт: “З нетерпінням чекаю”

Не так давно Ані Лорак сумувала за своїм чоловіком Муратом, коли той оженився з новою красунею. Та, схоже дарма так всі думали, адже співачка вже порадувала прихильників новою світлиною, де пальто натягнулося на животі так, що тепер є підозри, що поп-діва тепер при надії.

Ані Лорак популярна артистка, яка пережила велику драму: її коханий чоловік, батько її Софії, на очах у всього Києва зраджував співачці. Лише після двох років з моменту розлучення вона змогла розповісти, як це було.

Мурат не міг довго зізнатися в усьому і навіть розповідав дружині неправдиві історії. Розрив був нелегким, але з емоціями поп-діву впоралася та знайшла сили знову стати щасливою.

Вагітна Ані Лорак

Нещодавно артистка опублікувала нову світлину, де дуже помітним є округлий животик, який важко сховати навіть під пальто.

“З нетерпінням чекаю виходу альбому”, – розповідає співачка.

Чекає виходу збірки пісень Лорак у похмурому Петербурзі. Цікаво, що цього року зірка вперше за тривалий час випустила пісню українською мовою і приїхала з шоу-програмою до Одеси. Це був перший концерт на Батьківщині після багаторічному житті закордоном.

Чи планує Ані Лорак народжувати?

Зараз знаменитості – 43 роки. Вона щаслива мама донечки Софії. Дитина відсвяткувала свій перший ювілей. День народження влаштували батьки, а тато спеціально приїхав до дочки з Туреччини.

До речі, поп-діва не проти, аби Соня продовжувала спілкуватися з Муратом. Навіть до його родичів їздить маленька. Втім, чи дозволено новій дружині екс-обранця проводити час з дитиною – не зрозуміло.

Сама ж Лорак досі лишається самотньою сильною жінкою. Її останній роман з молодим саунд-продюсером Єгором Глєбом не увінчався успіхом. Хоча стосунки почалися одразу після офіційного розриву з Муратом, дітей у цьому союзі не було.

Схожі статті