На тлі чуток про вагітність Лідія Таран планує ще одну дитину: хто потенційний батько майбутнього малюка

Телеведуча Лідія Таран підігріває чутки про свою другу вагітність. Зірка новин "ТСН" зізнається, що вона обожнює свою доньку і з радістю б стала мамою ще один раз. При цьому вона практично ніколи не розповідає деталей про своє особисте життя, тож чутки про вагітність ще жодного разу не підтвердилися.

Лідія Таран чуттєво привітала свою доньку Василину з чотирнадцятиріччям. Телеведуча зізналася, що планувала народити дитину перед своїми іменинами, однак дівчинка народилася на 20 днів пізніше, ніж прогнозували медики. Тоді разом із зіркою українського телебачення на чадо чекав її тато й колишній чоловік Таран – Андрій Доманський.

Подружжя прожило разом декілька років і розлучилося у 2010-му. Донька залишилася жити разом із мамою, однак і з татом Василина підтримує близькі стосунки та регулярно спілкується з ним. Сама Таран не називає свої стосунки з колишнім дружніми, однак ніяких конфліктів між ними зараз немає.

Лідія Таран та її донька Василина
Лідія Таран та її донька Василина

“Пам’ятаєш, коли ти лише навчилась говорити (усі звуки, крім еР) я вмовляла тебе – Василинко, ну ми ж з тобою друзі! А ти відповідала- Ні, мамо, ми не длузі! Ми – лодина!”, – лагідно поділилася спогадами з дитинства доньки Таран.

Лідія розповіла своїм підписникам, що вважає свою Василину надзвичайно мудрою, веселою і самостійною дівчинкою. Також телеведуча зізналася – вона надзвичайно боїться відпускати дочку у доросле життя, хоча й вважає її достатньо самостійною дитиною, якій можна і довірити секрети, і попросити про допомогу.

Лідія Таран разом із донькою Василиною
Лідія Таран разом із донькою Василиною

Зараз Лідія увесь свій час присвячує дочці або роботі, про чоловіків або коханих телеведучої нічого не відомо. Тож така мовчанка про найцікавіше для фанатів завжди стає причиною здогадок та домислів. Їй навіть приписували роман з солістом гурту “Бумбокс” Андрієм Хливнюком. Люблять фанати також придивлятися до животика Таран і прогнозувати їй вагітність. Сама ж телеведуча лише сміється з подібних чуток.

Схожі статті