Колишній Ані Лорак Юрій Фальоса розповів, скільки вклав в її розкрутку і яке у неї зараз прізвище в паспорті

Колишній продюсер і цивільний чоловік української співачки Ані Лорак Юрій Фальоса розкрив усю правду про те, скільки грошей вклав у розкрутку зірки на початку кар'єри, а також розповів, яке у неї прізвище в паспорті після розлучення з Муратом Налчаджиоглу.

Зірка Ані Лорак засяяла ще в дев’яностих, а руку до цього приклав її коханець, з яким вони прожили майже 10 років разом. Їхнє знайомство відбулося на одному з музичних фестивалів, де її талант не пройшов повз видного українського продюсера Юрія Фальоси.

Він запропонував юній співачці контракт, який вона підписала одразу, без роздумів. Кароліні було тоді всього 14 років. Згодом робочі стосунки переросли в романтичні, попри велику різницю у вічі – Юрій старший за Ані на 17 років.

Юрій Фальоса і Ані Лорак
Продюсер і перший чоловік Ані Лорак Юрій Фальоса

Саме у цивільному шлюбі з Фальосою Лорак перетворилася на яскраву зірку. Вона стала наймолодшою заслуженою артисткою України та неодноразово ставала найкращою співачкою року. Однак, у 2005 році пара розпалася. Як розповідала виконавиця в одному з інтерв’ю, вона зрозуміла, що чоловік любив її не як людину і особистість, а як артистку. Крім того, у них не було дітей, яких Лорак дуже хотіла:

“Юра не говорив мені про дітей. Він лише хотів, щоб я працювала, досягала висот”.

Ані Лорак
Юрій Фальоса вклав у розкрутку Ані Лорак власні гроші

Фальоса ж навпаки називає Ані коханням усього свого життя, тоді як вона віддала цю роль першому офіційному чоловіку – турецькому бізнесмену Мурату Налчаджиоглу. За словами Юрія, саме його прізвище зараз вказане у паспорті Лорак, незважаючи на те, що вони вже розлучені.

Також в ефірі програми “Викриття. Післямова” продюсер розповів, скільки грошей вклав у співачку, щоб зробити з неї справжню зірку:

“Ми не брали на неї гроші з боку. На ті часи витратив на розкрутку Ані 200 тисяч доларів. Тоді це були дуже великі гроші”.

Юрій Фальоса розповів, скільки грошей вклав в Ані Лорак на початку її кар'єри
Юрій Фальоса розповів, скільки грошей вклав в Ані Лорак на початку її кар’єри

На YouTube-каналі “Одна минута” дивіться відео про те, як Лорак виховує свою єдину доньку без батька:

Схожі статті