Вражаючий танець Надії Мейхер та Санти Дімопулос

Запальний пасадобль двох екс-учасниць гурту «ВІА Гра» таки відбувся

Сценаристи проекту «Танці з зірками» щоразу вигадують нові способи як зацікавити глядачів. Цього разу телеглядачів здивували екс-учасниці гурту «ВІА Гра» Надія Мейхер та Санта Дімопулос.

Зауважимо, що дівчат усі вважають найголовнішими конкурентками за перемогу у шоу. Санта Дімопулос втомилася доводити, що незважаючи на конкуренцію вона поважає свою екс-колегу по гурту. Дівчата нічого кращого не придумали, ніж станцювати спільний танець і показати як вони насправді ставляться одна до одної. При цьому ідея спільного танцю належала саме Санті Дімопулос.

Слід відмітити, що танець вийшов дуже запальний, а поцілунок учасниць танцювального шоу вразив суддів, ведучих і глядачів. А танцювали дівчата свій запальний танець під не менш запальну пісню Beyonce.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iKLMbv-TGAQ&feature=emb_title

 

Учасниці, ставлячи танець, навіть костюми обрали однакові. А судді проекту не стримували емоцій, коментуючи танець Санти Дімопулос і Надії Мейхер. Оцінок за танець дівчата не отримали, зате отримали гарячі компліменти від суддівької 4. «Ви паркет спалили. Ви знаєте про це», «Для мене це безумовна нічия, тому я вимагаю реваншу», «Сьогодні, напевно, вся країна зрозуміла, що у «Віа Гра» немає терміну давності. Що ж ви наробили, дівчатка? Цей поцілунок, це просто ахх …», «Це просто бомба!», – прокоментували Іраклі, Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс. А ведучий Юрій Грорбунов зізнався, що вперше на проекті дівчата лишають помаду одна на одній, а не на своїх партнерах-чоловіках.

Нагадаємо, що минув вже сьомий прямий ефір. А, отже, скоро буде півфінал і фінал. За попередніми прогнозами критиків, шанси дійти до фіналу є у Ольги Фреймут, Юлії Саніної, Надії Мейхер і Санти Дімопулос. Тож у кожної з них є вагомі причини  викладатися у своїх виступах все більше і більше з кожним ефіром. Зауважимо, що протягом усіх 7-ми ефірів глядачів все більше і більше обурювала поведінка і неіснуючі танці Ольги Фреймут. Про що глядачі не одноразово писали на офіційній сторінці проекту з надією, що учасниця покине проект.

 

Схожі статті