Влад та Ліліана Яма з сумом на очах поділилися новиною щодо їхнього шлюбу: “Ми прийняли серйозне рішення”

Влада Яму та його дружину Ліліану називають однією з найкрасивіших та найміцніших пар серед представників українського шоу-бізнесу. Подружжя обожнює підтверджувати цей статус спільними фото та відео в соціальних мережах. Однак, одна з останніх публікацій Влада заінтригувала публіку.

Влад та Ліліана одружилися сім років тому, зовсім нещодавно зіркове подружжя святкувало річницю та пригадувало перші місяці разом. Видатний хореограф розповідав, що довго не наважувався підійти до майбутньої дружини, щоб познайомитися, а просто милувався нею зі сторони. Одного дня він таки зібрав усю свою сміливість у кулак та сказав доленосне “Привіт”, про що не жалкує вже декілька років.

Подружжя зізнавалося, що вони трохи ніяковіють, коли їх називають ідеальною парою – конфлікти виникають і між ними. Особливо складними були перші два роки, коли Влад і Ліліана сильно ревнували один одного, але згодом навчилися працювати і з цією проблемою. Зараз у них можуть виникнути суперечки з приводу виховання сина Леона, однак і тут Ями намагаються знайти компроміс.

Влад Яма з родиною
Влад Яма з родиною

Подружжя ділиться своїми сімейними буднями в соціальних мережах – за ними слідкують сотні тисяч прихильників. Одна з останніх публікацій Влада викликала неабияке збентеження аудиторії. Танцівник поділився чорно-білим знімком, на якому він позує з дружиною та зробив досить лаконічний підпис: “Ми прийняли серйозне рішення”.

Влад та Ліліана Яма з сумом на очах поділилися новиною щодо їхнього шлюбу
Влад та Ліліана Яма з сумом на очах поділилися новиною щодо їхнього шлюбу

Яке саме рішення та що означає ця фраза ні Влад, ні Ліліана не пояснили. Фанатам та друзям пари тільки й залишається, що робити припущення в коментарях. Зірка “Орла і решки” Андрій Бєдняков пожартував, що Влад збирається відростити волосся або передивитися усі випуски інтерв’ю Анатолія Анатоліча.

Дехто злякався, що пара натякнула на розлучення. Але більшість вважає, що сім’я Ям скоро поповниться, адже нещодавно подружжя зізнавалося, що мріє про донечку, хоча їхній син впевнений, що має бути братик.

Схожі статті