Ольга Мартиновська покинула Ярославського в Україні заради справжнього кохання: “Роблю все, слухаючи серце”

Ольга Мартиновська поділилася новиною зі своїми підписниками в особистому блозі: телеведуча та мастер-шеф полетіла до Франції. За словами зірки, до Європи вона відправилася сама, але прихильники жінки підозрюють, що в далекій країні на неї чекав чоловік.

Ольга Мартиновська стала відомою завдяки участі в телешоу “Мастер Шеф” на каналі “СТБ”. Учасники цього шоу зазвичай демонструють не лише свій кулінарний талант, а й експресивні характери, сваряться один з одним та проявлять яскраві емоції. Однак Оля виділялася серед інших своїм спокоєм та врівноваженістю. Мартиновська просто готувала та не відповідала на провокації інших конкурсантів, саме цим вона й захопила та закохала в себе глядачів.

Після шоу жінка полетіла у Францію навчатися кулінарному мистецтву, а після повернення до України продовжила підкорювати гастрономічний світ України. Деякий час вона не з’являлася на телеекранах, але згодом їй запропонували стати однією з суддів на “Мастер Шефі” разом із Ектором Хіменесом Браво та Володимиром Ярославським.

Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво
Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво

Участь у телешоу підвищила рівень пізнаваності Мартиновської – у неї почала формуватися своя армія прихильників, які активно спостерігають за її життям. Як професійним, так і особистим, про яке Ольга не любить багато говорити. Теледіву регулярно сватають з колегами по кадру: Ярославським і Ектором. Проте ці чутки жодного разу не підтвердилися.

Зараз Мартиновська полетіла до Франції на відпочинок. За її словами, вона подорожує улюбленою країною сама. “Роблю все, слухаючи серце”, – написала Оля у своєму особистому блозі. Фанати зірки відразу запідозрили, що у Європі на жінку чекав коханий чоловік, однак і ці чутки суддя “Мастер Шефу” не коментує, залишаючи інтригу.

Ольга Мартиновська покинула Ярославського в Україні заради справжнього кохання
Ольга Мартиновська покинула Ярославського в Україні заради справжнього кохання

Зараз Оля відпочиває у французькому Провансі та набирається сил перед робочими буднями в Україні.

Схожі статті