Вагітна Настя Каменських повернулася з відпочинку до України з великим животом: з Потапом майбутні батьки

Відоме українське подружжя Настя Каменських та Потап хвилюють своїх фанатів можливою вагітністю приближення якої заперечувати просто неможливо. Нещодавно пара відпочивала в Іспанії та заінтригувала мережу можливою вагітністю.

34-річна відома українська співачка Настя Каменських неодноразово підозрювалася в вагітності, якої не було. Це не дивно, адже вік артистки наштовхує на думку про те, що вона захоче стати матір’ю. Але новини про поповнення все не з’являються. Втім, одна мрія фанатів Насті та Потапа все ж таки здійснилася — два роки тому вони зіграли весілля, а як з’ясувалося пізніше — були одружені давно.

Настя Каменських вагітна

Нещодавно Настя Каменських і Потап відправилися на відпочинок до Іспанії, де разом насолоджується теплом та компанією одне одного. Про це стало відомо з особистої сторінки співачки в соціальній мережі Instagram.

Артистка опублікувала у своєму мікроблозі відеоролик, на якому вона у коктейльній синій сукні з шовку, яка дуже підкреслила її животик, станцювала перед об’єктивом. Цю сукню зірка одягнула не просто так. Невдовзі Потап повів свою кохану на побачення. Про положення Насті Каменських зіркове подружжя поки що мовчить.

Вагітна Настя Каменських повернулася з відпочинку до України з великим животом

Після коротких канікул пара повернулася в Україну, але співачка підозріли ховає свою фігуру і не показує користувачам. Цілком імовірно, що пара дійсно чекає на малюка.

Нагадуємо, що не так давно Олексій Потапенко есклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що мріє стати багатодітним батьком. Більш того, пара начебто працює над питанням народження другої дитини продюсера. Втім, поки що ніяких новин щодо поповнення не надходить, а Настя просто раз у раз інтригує фанатів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.