“Я покохав”: Ектор Хіменес-Браво на тлі розмов про роман з Мартиновською зробив довгоочікуване зізнання

Ектор Хіменес-Браво вирішив зблизитися зі своїми фанатами і почав заново з ними знайомитися, з невідомої сторони. Тепер шоумен розповідає про своє дитинство, погані і хороші спогади, відносини з жінками та багато інших цікавих речей, які можуть багато сказати про кулінара.

Не так давно Ектор Хіменес-Браво розповів, що в його житті з’явилася нова жінка, з якою він будує серйозні стосунки. При цьому кухар більше не має наміру робити свій роман публічним. Через те, що усі його колишні взаємини з жінками руйнувалися саме через прикуту до них увагу преси та фанатів, він вирішив піти іншим шляхом, і дати своїй обраниці повну приватність.

Але це виявилося не такою хорошою ідеєю. На одній зі світлин, які опублікував Ектоп користувачі мережі помітили, що поруч з ним стоїть Ольга Мартиновська. З цього почалися плітки про їхні стосунки. Мовляв, саме Ольга є його таємною коханою.

Ольга Мартиновська народила та познайомила Ектора Хіменеса-Браво з донечкою
Ектор Хіменес-Браво зробив довгоочікуване зізнання

Відвертість Ектора Хіменеса-Браво

Ольга та Ектор вирішили не сперечатися з підписниками і навіть підігрувати їм. Інтрига повисла у повітрі і ніяк не вирішується. Незрозуміло, чи то зірки жартують, для того щоб це не сприймали у серйоз, чи то просто жартують над ситуацією.

Але це не заважає шеф-кухарю йти далі у своїх відвертих розмовах з підписниками. Так, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання у тому, що полюбив їсти лише після 40 років. Виявляється, його мати сильно травмувала його ставлення до їжі через бажання готувати їх корисними справами.

У сім’ї не було грошей на риб’ячий жир у таблетках, тому вона варила жирний рибний суп. З тих пір він ненавидить насичені страви. Зірка знову пригадав, як не любив снідати, мав нездорове ставлення до їжі і ледь не заробив інсульт.

Схожі статті