Відтепер Олі Мартиновській буде не до сну: до Ектора Хіменеса-Браво прилетіла мама знайомитися з невісткою

Не так давно мережею поширилися чутки про роман між Ольгою Мартиновською та Ектором Хіменесом-Браво. Зіркові колеги ніколи не давали навіть малесенького приводу вважати, що між ними є дещо більше, ніж робочі взаємини. Втім, останні світлини, які опублікував шеф-кухар все змінили.

Чутки про бурхливий роман Ектора Хіменеса-Браво та його колеги Ольги Мартиновської з’явилися раптово та дуже неочікувано для більшості фанатів зірок кухні. Раніше Володимир Ярославський був головним претендентом на серце єдиної жінки у складі суддів у шоу “МастерШеф”.

І хоча частина користувачів мережі впізнала у таємній обраниці Ектора саме Мартиновську, інша частина вперто не вірить у можливість цих стосунків, адже пара з Ярославським їм здається куди привабливішою. Так чи інакше, але Ектор та Ольга досі не спростували чуток про роман, до того ж підживлюють його новими деталями.

Стосунки Ольги Мартиновської та Ектора Хіменеса-Браво набирають обертів
До Ектора Хіменеса-Браво прилетіла мама

До Ектора прилетіла мама

Як відомо Ектор давно залишив свою велику родину у Колумбії. Сам він осів в Україні. Хоча зірка вважає своїм справжнім домом будинок у Канаді, саме в Києві він проводить більшість свого часу.

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зірка опублікував нові відеоролики, у яких порадував підписників. Виявляється його мама вперше за 8 років відвідала Україну.

До Ектора Хіменеса-Браво прилетіла мама

На жаль, жінка вже пересувається в інвалідному візку. Переліт для неї був дуже важким, адже вона летіла цілий день. Кулінар не міг стримати своїх сліз, коли побачив рідну людину в аеропорту.

Варто відмітити, що усі події вдало складаються в пазл. Нова кохана Ектора так чи інакше познайомиться з мамою, і візит майбутньої свекрухи логічний та очікуваний. Залишилося лише впевнитися в тому, що таємною обраницею Хіменеса-Браво дійсно є Ольга Мартиновська, яка тільки інтригує аудиторію, не даючи чіткої відповіді стосовно пліток про їхній роман.

Схожі статті