Ольга Сумська зробила звернення до сестри Наталі після її критики: “Не варто недооцінювати мою активність”

Стосунки легендарних українських актрис Ольги та Наталії Сумських переживають не найкращі часи. Сестри не можуть знайти спільну мову вже не перший рік, про що стало відомо з їхніх інтерв'ю. Наталія відкрито розкритикувала Ольгу, після чого отримала від неї відповідь.

В дитинстві сестри Сумські були дуже дружніми та завжди стояли горою одна за одну, але зараз вони не підтримують зв’язку. Складнощі у спілкуванні пов’язані не лише різними стилями життя, а й поглядами на політику. Наталія неодноразово доволі різко висловлювалася щодо зйомок в російських кінопроєктах. Так вийшло, що багато картин, в яких знімалася Ольга, згодом транслювалися і на російському телебаченні, і це також вплинуло на відносини родичок:

“Ось ті знімаєшся в українському кіно, де є український продюсер, українські актори і заїжджі-приїжджі, як то кажуть, колеги з Росії. Ти можеш передбачити, що це буде в Росії?”, – висловлювалася Ольга в інтерв’ю Талі Калатай.

Ольга Сумська
Ольга Сумська розповіла про непрості стосунки зі старшою сестрою

Втім, це не єдине, чого не поділяє Наталія. У програмі “Зірковий шлях” акторка відверто зізналася, що не дзвонить молодшій сестрі, адже у цьому немає ніякої потреби:

“Все життя Олі ми бачимо в Фейсбуці, до речі. Майже кожен крок відбивається на публіці, і тут немає проблеми побачити, що вона робить чи не кожної хвилини. В мене інший погляд на це”.

Наталія Сумська
Наталія Сумська не поділяє погляди молодшої сестри

У відповідь на це Ольга Сумська не образилася, а навпаки дала пораду старшій сестрі:

“Не варто недооцінювати мою активність на сторінках в соцмережах. Я б порадила Наталі В’ячеславівній бути в цьому плані більш сучасною. В наш час ми не можемо стояти в стороні і не бути зареєстрованими в Фейсбуці або в Інстаграмі. Є люди, які не переймаються з цього приводу, в них своє життя. Я йду в ногу з часом, так що я абсолютно нормально реагую на критику з її сторони”, – наводить слова артистки КП.

Ольга і Наталя Сумські
Ольга і Наталя Сумські не спілкуються одна з одною

Варто зазначити, що на 88-му дні народженні мами сестер Сумських, Ганни Іванівни, присутньою була лише Ольга з родиною, тоді як Наталія на сімейних фото не з’явилася.

Схожі статті