Знайшлася зведена сестра синів Осадчої і Горбунова по татовій лінії: що відомо про таємну дитину шоумена

Популярні українські телеведучі Юрій Горбунов і Катя Осадча побудували міцну родину, в якій народилося двоє чудових синів. Виявилося, що у хлопчиків є зведена сестра по татовій лінії. Що відомо про таємну дитину шоумена від першого шлюбу?

Стосунки Катерини Осадчої і Юрія Горбунова зародилися у 2015 році. Тоді ж телеведучий офіційно розлучився зі своєю першою дружиною Людмилою, з котрою прожив разом 20 років. Попри відсутність будь-яких коментарів з приводу причини розлучення, публіка була впевнена, що сталося це через захопленість Юрія Катею, адже саме з її появою у житті Горбунова відносини з колишньою дали тріщину.

Під час подружнього життя з Людмилою в Юрія не з’явилося власних дітей – він лише брав участь у вихованні падчерки Ксенії, але ставився до неї як до рідної, а також намагався у всьому їй допомагати. За словами зірки, коли Ксюша вчилася в інституті, він неодноразово виступав посередником в переговорах між нею і викладачами. Крім того, саме вона першою зробила Горбунова дідусем онучки Поліни.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Перша дружина Юрія Горбунова з онучкою

Але мрію шоумена стати батьком втілила в життя не Людмила, а Катерина. Первістка Юрію теледіва подарувала незабаром після їхнього весілля у 2017-му. Тоді в них народився хлопчик Іван, якого вони ласкаво називають Івасиком. Наступне поповнення в зірковій родині сталося нещодавно – наприкінці літа 2021-го сімейство збільшив другий син подружжя Данило.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча і Юрій Горбунов стали батьками вдруге

Факт вагітності Осадча і Горбунов приховували, допоки животик не почав проглядатися з-під одягу. Тоді Оля Полякова звернула на це увагу та в ефірі “Світського життя” запитала в Каті, чи то вона добре поїла, чи то справа у цікавому положенні. Телеведуча чесно зізналася, що готується народити ще одного малюка, для неї вже третього – на відміну від Юрія, її первісток з’явився на світ у першому шлюбі. Батько дитини – бізнесмен і політик Олег Поліщук.

Схожі статті