Колишня дружина Володимира Кличка зізналася, чому мусила полишити золотоволосу красуню-доньку на батька

Колишня дружина українського боксера Володимира Кличка, акторка Хайден Панеттьєрі, останнім часом практично не з'являється на публіці та зникла навіть із соціальних мереж. Їхню спільну доньку Кайю-Євдокію виховує батько разом з бабусею в Києві. При цьому рідна мама практично не бере жодної участі в цьому процесі.

Володимир Кличко познайомився зі своєю майбутньою дружиною, акторкою Хайден Панеттьєрі у 2009 році. Їхній роман був наповнений яскравими та бурхливими емоціями. У 2011 пара вперше вирішила розійтися через різні робочі графіки: боксер часто літав додому в Україну та на змагання у різні країни світу, а Хайден працювала в жорсткому графіці на знімальному майданчику.

Через півроку після розриву закохані зрозуміли, що не можуть один без одного і дали своїм стосункам ще один шанс. Цього разу справа йшла до весілля, Володимир навіть зробив дівчини пропозицію. Однак самої церемонії так і не відбулося – під час підготовки до весільної вечірки з’ясувалося, що Панеттьєрі вагітна, тож офіційне оформлення стосунків вирішили відкласти.

Володимир Кличко з колишньою дружиною
Володимир Кличко з колишньою дружиною

Після пологів у Хайден стався нервовий зрив і вона впала в післяродову депресію. Жінка складно переживала той період, стосунки з Володимиром так і не змогли пережити це випробування. Через чотири роки після народження доньки акторка і боксер вирішили розійтися, при цьому вони залишилися хорошими друзями.

Кличко разом із Кайєю-Євдокією повернувся до Києва, де зайнявся вихованням дитини разом зі своєю мамою та бабусею дівчинки. Панеттьєрі досить рідко бачить доньку, хоча час від часу прилітає до неї в Україну або приймає її в себе в гостях. Останні роки стали особливо складними для спілкування через світову пандемію.

Як виглядає донька та колишня дружина Володимира Кличка
Як виглядає донька та колишня дружина Володимира Кличка

Хайден зізнається, що останнім часом вона знову пережила депресивний стан, через який навіть відмовилася від соціальних мереж. Вона поділилася, що відчувала себе увесь цей час подавленою та затравленою, неначе її взагалі ніхто не слухає. Зараз вона займається своїм психічним здоров’ям та мріє якомога скоріше побачити доньку.

Схожі статті