Злата Огнєвіч няньчить кучерявого руденького малюка: поповнення сталося вже після фіналу “Холостячки”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч стала наступною Холостячкою в надії зустріти справжнє кохання, як і Ксенія Мішина. Ні для кого не секрет, що на телеекрани шоу виходить вже після завершення зйомок, тож зараз зірка живе новим життям разом з переможцем проєкту. Але не лише з ним – у Злати сталося поповнення.

За серце Злати Огнєвіч прийшли боротися 26 гідних чоловіків. Після першої вечірки їх кількість значно зменшилася, тож будувати стосунки виконавиця почала лише з 16 кандидатами, а після останнього випуску від 15 жовтня учасників залишилося 9. До речі, в ньому ж відбувся перший поцілунок у сезоні.

Глядачі вже роблять припущення щодо ймовірних переможців “Холостячки”. Серед фаворитів більшості – власник клінінгової компанії Дмитро Шевченко, бізнесмен-романтик Максим Тарапата та блогер і психолог Роман Свечкоренко. Саме останній нещодавно був помічений на концерті Злати в одному зі столичних клубів, тож наразі він є головним претендентом на серце співачки.

Холостячка 2021 Злата Огнєвіч разом з Григорієм Решетніком
Холостячка 2021 Злата Огнєвіч разом з Григорієм Решетніком

Звісно, офіційно ім’я обранця Огнєвіч стане відоме лише після виходу в ефір фінальної серії, але Холостячка не приховує – чоловіка своєї мрії таки зустріла на реаліті, а закохалася ще на першій вечірці. Про це Злата сама розповіла у програмі “Неймовірна правда про зірок”.

Поки за контрактом розсекречувати переможця не можна, артистка ділиться з підписниками в мережі іншими моментами з власного життя, не торкаючись особистого. Цього разу у себе в Інстаграмі Злата Огнєвіч показала своє поповнення – тепер вона живе не одна.

Так, співачка виклала кадри з прогулянки з песиком породи пудель, якого звати Брук:

“Залишили мені собаку на “тимчасове користування”. Це така маленька радість”, – сказала Злата за кадром.

Злата Огнєвіч няньчить собаку
Злата Огнєвіч няньчить собаку

Схоже, між нею та її новим вихованцем склалися чудові стосунки, адже Брук спокійно поводиться разом з тимчасовою хазяйкою, а вона оточує його увагою і турботою.

У Злати Огнєвіч з'явився малюк
У Злати Огнєвіч з’явився малюк

Схожі статті