Ольга Сумська викрила сестру Наталю, яка настроює стареньку матір проти неї: “Вона мамі дуже часто говорить”

Акторська династія Сумських переповнена талантами, але як у кожній діжці меду, є в сімействі і ложка дьогтю. Мова йде про непрості стосунки сестер Ольги і Наталії, які з роками погіршилися настільки, що вони не змогли бути разом присутніми навіть на 88-річчі матері Ганни Іванівни.

Сестринська теплота у спілкуванні Ольги і Наталії Сумських зникла з багатьох причин, а зараз вони взагалі майже не спілкуються. Зірки окремо одна від одної розповідали про своє бачення конфлікту в різних інтерв’ю, хоча конфліктом вони їхню ситуацію не вважають.

Перше, у чому сестри не сходяться – політичні погляди. Якщо Наталія доволі категорична в питаннях зйомок у картинах для російського глядача, то Ольга більш лояльна, оскільки на власному досвіді впевнилася, що цього часто неможливо передбачити. Буває так, що знімаєшся в проєкті українського режисера з українськими акторами і одиницями приїжджих колег з Росії, а згодом кіно транслюється на російському телебаченні.

Наталія Сумська
Наталія Сумська не поділяє поглядів Ольги

Крім того, Наталія не розуміє бажання молодшої сестри ділитися з аудиторією подробицями особистого життя у соціальних мережах. В програмі “Зірковий шлях” артистка заявила, що їм навіть немає сенсу зідзвонюватися, адже дізнатися про те, що відбувається в родички, проблеми не складає – вона демонструє абсолютно все.

Ольга Сумська
Ольга Сумська відповіла на критику старшої сестри Наталії

Ольга ж навпаки впевнена, що в наш час не можна не бути зареєстрованим у Фейсбуці чи Інстаграмі, тому радить старшій сестрі осучаснитися. Залежною від соцмереж себе акторка не вважає, а претензія Наталі для неї не нова:

“Наталія мені говорила про це відкрито. Вона мамі дуже часто говорить, мовляв, Оля дуже активна і висвічує свій кожен крок. А я не можу цього не робити. Це мій ресурс, моя підтримка, я рекламую свої спектаклі, тури. Є фейсбуківці та інстаграмщики, які роблять кілька постів в день. А я не з цієї категорії, повірте. Я помірно розміщую інформацію. Мене не можна запідозрити в тому, що я вже настільки залежна від соцмереж”, – сказала Ольга Сумська в коментарі виданню КП.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.