Розлучений Дзідзьо став бажаним об’єктом для солідних дам: у колишньої дружини Славії більше немає шансів

Зараз розлучений Дзідзьо активно працює над своїми фільмами і став впізнаваною фігурою в українському кіноматографі. На честь запуску його нового фільму пройшов світський захід, який зібрав усіх знаменитостей для перегляду комедії. Усі деталі в статті.

Українська співачка Slavia відвідала прем’єру української комедії “Де гроші”. Продюсером цієї стрічки є – Дзідзьо. Захід відбувся у київському кінотеатрі, куди був запрошений увесь бомонд. Колишня дружина співака також приділила увагу успіхам екс-коханого і завітала до нього. Ярослава з’явилася в стильному вбранні і точно змогла схвилювати чоловічу частину аудиторії.

Поки колишня старається, Дзідзьо обнімається зі зрілими жінками

Співачка постала в штанах молочного кольору і білій блузі. Зверху вона вирішила одягти стильний чорний піджак.

Сам Михайло поруч з колишньою навіть не світився, а усю свою увагу присвятив партнерці по сценах Аді Роговцевій. Навіть тут він не залишав її без своїх обіймів. Здається, що знаменитості стали як мінімум хорошими друзями.

Розлучений Дзідзьо став бажаним об’єктом для солідних дам. Фото з допрем’єрного показу пригодницької комедії-квесту “Де гроші”. Ростислав Ріпка, Олександр Яловега

Михайло і Ярослава познайомилися на початку нульових. Тоді нікому не відомі артисти тільки мріяли про визнання. У 2013 році пара зіграла пишне весілля. Втім, щастя тривало недовго. Через амбіції друже не Дзідзьо вони не змогли бути разом. Співак наполягав на тому, що вона повинна сидіти вдома і займатися хазяйством, а дівчина мріяла співати і стати мамою, чого благовірний їй також не міг дати. В результаті у березні цього року пар вирішила подати на розлучення. Під час розподілу майна Ярослава отримала елітну квартиру на березі озера у Києві.

Схожі статті