Вагітна Оля Полякова засвітила круглий животик на червоній доріжці і сяє від щастя: “Діти нас тримають”

Співачка Оля Полякова з'явилася на червоній доріжці з підозріло круглим животиком. Прихильники артистки відразу запідозрили, що 37-річна жінка знаходиться у "цікавому стані", хоча сама Полякова не давала ніяких натяків на вагітність, проте заявляла, що діти допомогли одного разу врятувати її шлюб.

Ольга Полякова завжди була відвертою зі своїми прихильниками та розповідала навіть найбільші дрібниці зі свого не лише робочого, а й особистого життя. Співачка ділилася процесом виховання своїх доньок та навіть зізнавалася, що використовувала для старшої фізичні покарання, хоча зараз про це шкодує. Одним словом, Полякова не звикла приховувати від своєї аудиторії бодай щось про себе.

Нещодавно виконавиця зізналася, що пережила кризу в стосунках зі своїм чоловіком. З бізнесменом Вадимом Поляковим Ольга разом уже 17 років, зараз вони виховують двох доньок: Машу та молодшу Алісу. Зірка зізнається, що вони з коханим ніколи не пропускають річницю і завжди святкують цей день разом.

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Оля Полякова з чоловіком та доньками

Полякова вірить, що кохання, а точніше пристрасть та певна хімія, живуть, як у відомій фразі, три роки. А потім пару починають разом тримати діти, особливо коли вони маленькі.

“Ви в’єте гніздо, як дві пташечки. Коли діти підростають, виникає наступна криза, яку люди або переживають, або ні”, – сказала артистка.

Вона зізнавалася, що у них з Вадимом було чимало конфліктних моментів, які вони долали самостійно, навіть без звернення за допомогою до психолога. Але цього року їй таки довелося записатися до спеціаліста. Така заява відразу насторожила прихильників Ольги: можливо, вона вирішила народити задля примирення з чоловіком. Докази цьому знайшли на свіжому фото співачки з червоної доріжки.

Вагітна Оля Полякова засвітила круглий животик на червоній доріжці
Вагітна Оля Полякова засвітила круглий животик на червоній доріжці

Виявилося, що насправді Полякова звернулася до психолога не через проблеми з чоловіком, а через кризу середнього віку, яку вона відчуває останнім часом. За словами Ольги, вони з чоловіком завжди достатньо швидко знаходять спільну мову та вирішують конфлікти. У той же час проблеми нікуди не зникають, адже вони фокусуються на іншому. І саме їх співачка хоче вирішити за допомогою сімейного психолога.

Знімок виявився просто невдалим, а заводити третю дитину артистка поки не планує.

Схожі статті