Тіна Кароль вперше розповіла, що відбулося між нею та її колишнім коханим Баланом: “Шкода Дана, це підло”

Тіна Кароль презентувала новий альбом, який присвячений її стосункам з Даном Баланом. Прийнамні так вважає уся фан-база співачки. Що саме у цій думці не так, і чому частина аудиторії почала закидувати поп-діву гнівними коментарями? Усі деталі читайте у нашій статті.

Любов Тіни Кароль до якісного маркетингу навіть не піддається будь-яким сумнівам. У поп-діви сильна команда, на яку вона завжди може розраховувати, і яка працює, не покладаючи рук. Її піарщики здатні придумати на інтригуючи дописи до фотографій у її мікроблозі і звести з розуму усіх фанатів. Що, власне, і сталося цього тижня.

Тіна Кароль заговорила про роман з Даном Баланом

Нещодавно співачка презентувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram її новий музичний альбом, який присвятила стосункам, які вже порвала. Щоб у фанатів не виникло підозр, вона вирішила власноруч вказати особистість чоловіка, з яким крутила роман і використала для цього секретне слово, яке усім добре відоме — “секретний рай”. Саме так Дан та Тіна описували свої відносини.

У коментарях користувачів мережі одразу ж почали ділитися думками стосовно адресних композицій та імені адресата. Так, більшість прийшло до висновку, що Тіна в черговий раз намагається похайпувати вже на закритій темі, так сказати вичавати гроші з неактуального. Інші повірили, і ніяк не сумніваються у щирості свого кумира.

Тіна Кароль вперше розповіла, що відбулося між нею та її колишнім коханим Баланом. Скріншот коментарів під публікацією співачки

А деякі відверто виражали своє розчарування артисткою, і жаліли молдавського виконавця. Мовляв, досі експлуатує його ім’я для піару.

Однак, у дечому абсолютно усі користувачі мають рацію — необхідно дочекатися релізу альбому і тоді можна буде робити висновки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.