Що відомо про романи Тіни Кароль з Коломойським та Баланом: з ким поп-діва намагалася забути Огіра?

Особисте життя української співачки Тіни Кароль останнім часом цікавить її прихильників більше, ніж творчість. 36-річна співачка 8 років тому втратила свого чоловіка, продюсера Євгена Огіра, який довгий час боровся з тяжкою хворобою. З того часу вона абсолютно перестала говорити про свої стосунки, чим лише підбурює нові чутки навколо цієї теми.

Тіну Кароль називають поп-дівою вітчизняної сцени. Вона представляла Україну на Євробаченні, підкорювала “Нову хвилю”, випустила декілька успішних альбомів, деякі з них навіть отримали статус платинового. Її дійсно можна назвати успішною артисткою, адже це далеко не всі досягнення Тіни – не дарма їй довірили роль однієї з суддів на шоу “Голос”.

Проте особисте життя виконавиці склалося менш щасливим. У 2008 році вона вийшла заміж за свого другого продюсера Євгена Огіра, а згодом подарувала йому сина Веніаміна. Однак у 2013 чоловік пішов із життя після затяжної боротьби з онкологією. З того часу про свої романи та в цілому про особисте життя Кароль не говорить абсолютно ні під час інтерв’ю, ні в особистому блозі.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра
Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра

Декілька років тому співачку сватали з українським олігархом Ігорем Коломойським, який володіє телеканалом “1+1”. Саме на ньому Тіна з’являється досить часто: вона була ведучою “Танців з зірками”, потім суддею на “Голосі”, вела “Ліпсінг батл” разом із Потапом. Ходили чутки, що про стосунки мільйонера та артистки розповіла одна із танців з балету Кароль. Однак ці домисли так і залишились плітками без офіційного підтвердження. До того ж сам Коломойський вже багато років одружений.

Що відомо про роман Тіни Кароль з Коломойським
Що відомо про роман Тіни Кароль з Коломойським

Ще одним кандидатом на серце та руку Тіни був співак Дан Балан. Знову-таки, за версіями телеглядачів та фанатів “Голосу”. Артисти сиділи на програмі в тренерських кріслах і досить тепло поводили себе один з одним, а для фіналу навіть записати спільну пісню. Кліп на композицію знімали вдома у Кароль.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Тіна навіть познайомилася з мамою Дана – Людмилою. Жінка співала українську народну пісню “Горіла сосна, палала”. Тим не менш це кохання також так і залишилося чутками.

Схожі статті