Як виглядають дружина та син Олександра Пікалова з “Кварталу”, від яких він йде: причини розлучення та негараздів у сім’ї

Олександр Пікалов — актор студії "Квартал 95". Чоловік став широковідомим для українського глядача як головний пародист політика Віктора Януковича. Декілька років тому Пікалов став продюсером "Жіночого кварталу", а нещодавно посів тренерське крісло в проєкті "Ліга сміху".

Олександр Пікалов — український комік, який починав свій зірковий шлях разом із діючим президентом України Володимиром Зеленський. Він входив до оригінального складу студії “Квартал 95” і до сих пір являється одним із провідних акторів проєкту.

Для прихильників чоловік завжди був “Януковичем” із “Кварталу” — саме Пікалов завжди пародіював колишнього президента України. А от про особисте життя Олександра говорили не часто до останнього часу — несподівано для фанатів і знайомих артист заявив, що розлучився із дружиною, з якою прожив разом 18 років.

Олександр Пікалов у Кварталі 95
Олександр Пікалов у Кварталі 95

Колишню обраницю Пікалова звали Іриною — одружилася пара ще в 2003 році. Вона займає посаду виконавчої продюсерки у “Кварталі”.

Жінка водночас являється хрещеною мамою доньки Володимира Зеленського, тож екс-подружжя продовжуватиме зустрічатися на спільних вечірках. До того ж, як стало відомо, сам Олександр навідувався вже після розлучення на день народження Ірини.

Як виглядають дружина та син Олександра Пікалова
Як виглядають дружина та син Олександра Пікалова

Про причини розлучення актор “Кварталу” так і не розповів. Каже, що не хотів робити з цього якусь сенсаційну новину, тож всі деталі вони вирішили полюбовно, хоча й з певною гіркотою всередині. Проте Олександр відзначив, що з колишньою дружиною вони залишилися в теплих стосунках. До того ж вони продовжують разом виховувати сина Михайла, якому цього року виповнилося п’ятнадцять років.

Олександр залишив колишній дружині великий будинок, який раніше був їхнім сімейним гніздечком. За його словами, це велика дерев’яна садиба під Києвом. Артист і продюсер додав, що через дві вулиці від нього живе п’ятий президент України Петро Порошенко.

Схожі статті