Могилевська придбала житло по сусідству з коханим, щоб він її не позбувся: на що йшла зірка заради заміжжя?

Колись Наталія Могилевська перебувала у стосунках з українським багатієм Єгором Долиніним, якого досі вважає коханням свого життя. Взаємини неодноразово давали тріщину, але співачка боролася за коханого до кінця і не зважаючи ні на що.

Наприкінці нульових Наталія Могилевська змогла нарешті знайти своє щастя в особі українського багатія Єгора Долініна. Роман був бурхливим і не полишений драми. Співачка швидко перебралася до квартири чоловіка і стала мачухою його трьом донькам. Втім, дуже швидко проблеми дали про себе знати, і головною з них стала кар’єра співачки.

Наталка Могилевська придбала квартиру по сусідству з коханим

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Могилевська придбала житло по сусідству з коханим, щоб він її не позбувся. Наталя Могилевська і Єгор Долінін

Єгора не влаштовував той факт, що Наталя Могилевська приносить роботу додому і у квартирі панує робоча атмосфера артистки. Дійти до згоди вони так і не змогли, і тому Долінін попросив у неї розриву. Знаменитість була проти подібного, адже закохалася до нестями, і знайшла цікавий вихід: жінка придбала квартиру по сусідству і зробила одну велику з двох. От тільки поділила простір.

Після цього, коли їй було необхідно працювати, вона йшла у свою квартиру, а потім поверталася у родину, коли справи були закінчені. Долінін це прийняв. Також Наталія мріяла стати мамою саме у цих стосунках, але Господь не подарував жінці малюка. Мало-помалу роман почав приносити одні розчарування і молоді люди вирішили розірвати стосунки. Втім, навіть зараз обидва згадують одне про одного з теплом і кажуть, що ці взаємини були найкращими у їхньому житті.

Могилевська придбала житло по сусідству з коханим, щоб він її не позбувся

Що сталося з квартирою, яку Наталко придбала заради коханого достовірно невідомо, але є ймовірність, що її викупив колишній. Зараз Наталія проживає у передмісті на березі ріки.

Схожі статті